Навигация
Кошница

Solgar / Солгар U-Cubes, 60 дъвчащи дражета

Solgar / Солгар U-Cubes, 60 дъвчащи дражета
Solgar / Солгар U-Cubes, 60 дъвчащи дражета
  37,28 лв.
  Купи

  Хранителна добавка с мултивитамини за деца, съдържаща основните витамини и минерали. Покрива евентуалната липса на витамини, приемани с храната, и подпомага здравословния растеж на децата.
  Осигурява витамин D, който е необходим за нормалния растеж и развитие на костите при децата и витамин А, който помага за запазване здравето на очите. Освен това, съдържащият се във формулата витамин С спомага за нормалното функциониране на имунната система, а витамините от група В са необходими за метаболизма на енергията. Накрая, съдържа фолиева киселина, която помага за образуването на нови клетки, както и други хранителни вещества като калций и цинк.
  Предлага се под формата на дъвчащи желирани дражета с три чудесни вкуса: череша, грозде, портокал! Не съдържа пектин от едри преживни животни или прасета, изкуствени аромати и оцветители, глутен, мая, пшеница, млечни продукти.

  Дозировка: Приема се от деца над 3 годишна възраст, препоръчително по време на хранене. За деца от 3 до 5 годишна възраст по 2 дъвчащи желирани дражета дневно.