Навигация
Кошница

Solgar / Солгар METHYLCOBALAMIN VIT. B-12 1000mcg nuggets 30s

Solgar / Солгар METHYLCOBALAMIN VIT. B-12 1000mcg nuggets 30s
-20 % Очаква доставка
Solgar / Солгар METHYLCOBALAMIN VIT. B-12 1000mcg nuggets 30s
  27,16 лв.
  33,95 лв.

  Solgar Метилкобаламин Витамин В12 1000 мг 30 таблетки

  Витамин В12 е част от група от основни хранителни вещества, известни като B комплекс. Той поддържа енергийния метаболизъм и подпомага здравето на нервната система. Заедно с фолиевата киселина и витамин B6, той поддържа здравето на сърцето като осигурява здравословни нива на хомоцистеин в рамките на нормалния диапазон. В12 е необходим за нормалното развитие и възстановяване на червените кръвни клетки, които помагат да доставя кислород в тялото. В допълнение, B12 участва в синтеза на ДНК.

  Метилкобаламинът е активен, коензим форма на витамин В12, който тялото може лесно да абсорбира. Когато Витамин B12 се приема като кобаламин, той трябва допълнително да се конвертира в коензимна форма, метилкобаламин, за да станете метаболитно активен. В тази форма, той е биоидентичен и активна форма на преобладаващия и в организма. Тялото получава наготово витамин В12 в тази му форма, която е подходяща и за вегетарианци.

  Прием:

  Възрастни: таблетката се разтваря в 300 мл. вода. Приема се по 1 супена лъжица (15 мл.) дневно, което се равнява на 50 μg.

  Състав в препоръчителната дневна доза от 1 супена лъжица (15 мл.):

  Витамин В12 като метилкобаламин смес - 50 μg.

  Помощни вещества: пълнител (манитол), противослепващи агенти (стеаринова киселина и магнезиев стеарат от растителен произход), натурален овкусител (череша), целулозна дъвка.
  Не съдържа: захар, сол, скорбяла, мая, пшеница, соя, глутен, млечни продукти, консерванти, изкуствени аромати и овкусители.

  Подходящ за вегани.

  Ако сте бременна, кърмите, приемате някакви лекарства или имате някакви медицинско състояние, моля консултирайте се с лекар, преди да приемате тази хранителна добавка. Прекратете употребата и се консултирайте с лекар, ако се появят някакви нежелани лекарствени реакции.
  Съхранявайте на недостъпно за деца място. Да се съхранява при стайна температура.
  Не използвайте, ако уплътнение външната бутилка липсва или е повреден.

  Опаковка: 30 таблетки.

  Производител: Solgar Inc, САЩ

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 30.11.2021 г. или до изчерпване на количествата