Навигация
Кошница

Solgar / Солгар ADVANCED 40+ ACIDOPHILUS 60 веган капсули

Пробиотик за хора над 40 години. Специализирана комбинация между 5 различни пробиотични щама. 

Продуктът помага в случаи на дисфункция на червата като диария, запек, кандидоза и при употреба на антибиотици, контрацептиви и кортикостероиди. Особено подходящ за възрастни над 40 години, поради пробиотичните щамове, които съдържа. Тази комбинация представлява иновативна пробиотична формула със специална система за пренасяне на благотворните бактерии в чревния тракт за максимално усвояване. Продуктът може да се съхранява в хладилник след отваряне.

Осигурява полезни микроорганизми, формулирани да не загиват от стомашната киселинност. Те обитават долните отдели на храносмилателната система / тракт като помагат за поддържането в човешкия организъм на здравословна чревна флора (микроорганизми). 

Пробиотиците образуват различни органични киселини (чрез ферментацията на фибрите) в СЧТ. Това увеличава киселинността и прави средата в тракта неблагоприятна за собствените и външните патологични бактерии и паразити. В допълнение, пробиотиците произвеждат мощна антибиотична субстанция – хидроген пероксид, която предпазва от развитие на вредните бактерии.

Едно антибиотично лечение намалява полезната флора на СЧТ и е добре да се приемат пробиотици по времето му и след приключването му за един здравословен СЧТ .

Пробиотиците могат да контролират кандидозата (candida albicans), чрез увеличаване на киселинността в СЧТ; отнемане на хранителните й вещества и местата й за захващане към чревната стена. 

Хранителната добавка е подходяща за вегетарианци. 

Начин на употреба: Приемайте 1-2 капсули дневно, със сок или вода, за предпочитане по време на хранене. 

Съдържание на 1 капсула

Acidophilus и други пробиотици на прах:
Lactobacillus acidophilus, LA-5300 милиона микроорганизми
Lactobacillus rhamnosus, GG, LGG300 милиона микроорганизми
Lactobacillus paracasei L.CASEI 431300 милиона микроорганизми
Bifidobacterium lactis, BB-12300 милиона микроорганизми
Streptococcus thermophilus TH-4300 милиона микроорганизми

Други съставки: Maltodextrin, Microcrystalline Cellulose, Silicon Dioxide, Vegetable Magnesium Stearate, Hydroxypropylmethyl Cellulose, Microcrystalline Cellulose, Vegetable Magnesium Stearate

Не съдържа: захар, сол, скорбяла, глутен, пшеница, мляко и млечни продукти, соя, мая, консерванти, подсладители, изкуствени аромати и оцветители. 

Не превишавайте препоръчителната дневна доза!
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
При бременност и кърмене, при употреба на лекарствени медикаменти или при наличие на заболяване, моля консултирайте се с лекар преди употребата на този продукт!

Съхранение: Да се съхранява на сухо и проветриво място, при температура 15 - 30º C, далече от източници на топлина и светлина. Да се съхранява в оригинална опаковка и недостъпно за деца място. 

Опаковка: 60 броя капсули

Производител: Solgar Inc, САЩ

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.06.2024 г. или до изчерпване на количествата