Навигация
Кошница

SNIZTOP / СНИЗТОП при сенна хрема и сезонни алергии 30 таблетки

Снизтоп е ново ефективно решение с натурален състав за повлияване на неприятните симптоми при алергии. Неговата научно изпитана формула съдържа цинк и уникални биоактивни вещества от пъдпъдъчи яйца с изпитан противоалергичен ефект, и повлиява функцията на имунната система, за да:

 • Намали чувствителността на организма към сезонни алергени и алергени от околната среда;
 • Облекчи тежестта на симптомите при целогодишни и сезонни алергии.


SniZtop оказва натурална помощ при пациенти със сезонен алергичен ринит (т.нар. сенна хрема), целогодишен алергичен ринит и атопичен дерматит, който често съпътства алергичния ринит.


Произведен в Швейцария, той е научно изпитан за ефективност при атопичен дерматит и срещу 13 типични алергена и, в т.ч.:

 • дървесни полени: дъбова смес, брезова смес, маслиново дърво, планински кедър, пекан;
 • тревни полени: троскот (Bermuda grass), ливадна метлица (Kentucky Bluegrass), ливадна власатка (Meadow Fescue), балур (Johnson grass), пасищен райграс (Perennial Ryegrass);
 • прахови акари;
 • котешки и кучешки пърхот.

 

Снизтоп: глътка свеж въздух насред задушаващия сезон на алергиите!

Макар и съвсем нов продукт за българския пазар, той бързо се наложи сред потребителите, търсещи натурална помощ срещу алергиите. Вижте какво споделят нашите клиенти за неговия ефект:

„Този продукт върши чудеса. След толкова прием на хапчета от зимата насам, това беше спасението. Препоръчвам го с две ръце. Едно огромно благодаря на moeto-zdrave.com!“

 

Снизтоп се предлага под формата на таблетки за дъвчене с естествен вкус на портокал, чието действие настъпва само след 10­–15 минути, без да е съпроводено от сънливост и главоболие. Подходящ за възрастни и деца над 4-годишна възраст.

 

Характеристики:

 • Натурално решение от пъдпъдъчи яйца и цинк
 • При сезонни алергии и алергени от околната среда
 • Облекчава сълзенето на очите, запушения нос, сърбежа на очите и носа, кихането и обривите
 • Клинично изпитан ефект
 • Целогодишна ефективност
 • Лесни за прием дори от деца дъвчащи таблетки­
 • Бързо действие: 10–15 минути
 • Не предизвиква сънливост
 • Подходящ за възрастни и деца над 4 години
 • Приятен натурален вкус на портокал

 

Състав (в 2 таблетки):

 • SniZtop® прах: 84 мг
 • Zinc: 1,5 мг

 

Пълен състав: Сорбитол, SniZtop® прах (микрокристална целулоза, пъдпъдъчи яйца), ароматизиращ агент: натурален портокалов аромат, антислепващ агент: магнезиев стеарат, цинков бисглицинат.

 

Препоръчителна дозировка:

Вземайте 1 до 2 таблетки SniZtop на прием. Повтаряйте при необходимост до 5 пъти на ден. Таблетките трябва внимателно да се сдъвчат и да се оставят да се разтворят в устата. За предпочитане е да не се приема по време на хранене.

 

Опаковка: 30 дъвчащи таблетки

 

SniZtop: сдъвчи алергията!

Оценено е, че около 30% от възрастните и 40% от децата страдат от алергичен ринит (Pawankar R, C.  G.  (2013), като според някои прогнози през 2025 година 50% от населението в Европа ще страда от хронични алергични заболявания (EAACI, June 2015.) В допълнение се наблюдава силна и все по-засилваща се връзка между алергичен ринит, астма и атопичен дермати, като 30% от децата с алергичен ринит имат атопичен дерматит, а 99% от децата с алергичен ринит имат астма (Selene K. Bantz, J Clin Cell Immunol, 2014).

Предполага се, че тези обезпокояващи тенденции се дължат на намаленото излагане на различни патогени и алергени в ранния живот, което води до:

 • Засегната имунна система
 • Намалена способност за борба с определени заболявания
 • По-висока податливост на автоимунни заболявания

Основно средство за адресиране на алергичните проблеми са антихистамините и кортикостероидите, но те често не се възприемат добре от пациентите, които искат да намалят приема на лекарства и все повече търсят натурални алтернативи. За жалост към момента болшинството от натуралните продукти не предлагат бързо облекчение на симптомите и нямат достатъчно клинични доказателства за ефективност и безопасност.

Снизтоп е уникално позициониран между лекарствата и натуралните продукти и се базира на вековния интерес към противоалергичните свойства на пъдпъдъчите яйца. Съществуват сведения, че преди повече от 200 години в Япония яйцата от пъдпъдъци са се използвали успешно при алергии и възпалителни заболявания, а в Китай са били едно от традиционните средства за лечение на астма.

През 70-те години на 20 век френският лекар Труфие забелязва, че фермерите, отглеждащи пъдпъдъци, страдат по-малко от алергии в сравнение с останалите жители на същата територия. В резултат той успешно използва сурови пъдпъдъчи яйца от специален вид (Coturnix coturnix japonica) в лечението на алергии при деца и възрастни (Truffier, 1978). Двадесет години по-късно под ръководството на френския алерголог д-р Брутман са проведени няколко клинични изпитвания върху хора, а понастоящем за противоалергичната ефективност на пъдпъдъчите яйца свидетелстват поне пет рандомизирани, двойно слепи, плацебо-контролирани клинични проучвания върху 690 пациенти, включително деца (средна възраст 9 години).

Благодарение на прецизните аналитични технологии неотдавна откриваме, че в яйцата от пъдпъдък се съдържат уникални гликопротеини, наречени овомукоиди, които са отговорни за потентните им антиалергични свойства. Тези oвомукоиди блокират алергичната реакция, „прихващайки“ алергените и блокирайки тяхната активна зона. Така алергените не успяват да се свържат с имунните клетки и да предизвикат алергична реакция. В резултат се предотвратява освобождаването компоненти на възпалителния отговор като хистамина, който отговаря за редица от неблагоприятните алергични симптоми като сърбеж, кихане, сълзене, набъбване на лигавиците и др.


Стъпвайки на това познание, швейцарската компания Stragen Pharma разработва технология, с чиято помощ съхранява активните съставки от пъдпъдъчите яйца и ги влага в дъвчащите противоалергични таблетки SniZtop в пълно съответствие с GMP стандартите.

 

Предупреждения: Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Не използвайте в случай на свръхчувствителност към някой от компонентите. Хранителната добавка не може да замени разнообразната и балансирана диета и здравословен начин на живот. Пазете от обсега на малки деца. Да се съхранява на хладно и сухо място (≤ 25 °C). Прекомерната консумация може да предизвика слабително действие. С течение на времето може да настъпи промяна в цвета на таблетките, което не променя качеството на продукта. (Съдържа пъдпъдъчи яйца и подсладител.)

 

Производител: STRAGEN PHARMA SA, Chemin du Pré-Fleuri 3, 1228 Plan-les-Ouates/Geneva, Switzerland

Дистрибутор: „Натурфарма България“ ЕООД, гр. София, ул. Янко Софийски 21, тел: 02/963 33 59, info@naturpharmabg.com

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 21.08.2024 г. или до изчерпване на количествата