Навигация
Кошница

Cheat Meal Smoke BBQ / 0 Calorie Sauce 350 мл

Cheat Meal Smoke BBQ / 0 Calorie Sauce 350 мл
Очаква доставка
Cheat Meal Smoke BBQ / 0 Calorie Sauce 350 мл
  14,95 лв.
  Cheat Meal Smoke BBQ / 0 Calorie Sauce представлява леко пикантен, нискокалоричен сос за месо, сандвичи, тестени изделия с вкус на барбекю, с нотки на домати, билки, подправки и балсамико.

  Сосът е копринено, деликатен и едновременно пикантен - това е уникален вкус, който ще изостри вашите вкусови рецептори, без да добавя излишни калории, към хранителния Ви режим.

  Благодарение на него ще постигнете висококачестен компромис - ще ядете вкусотии и същевременно ще ограничите дела на захарите и бързите въглехидрати в хранителния си режим.

  Cheat Meal Smoke BBQ / 0 Calorie Sauce не съдържа въглехидрати, захари и калории!

  Когато купувате продукт на Cheat Meal, вие се фокусирате върху продукт, който ще улесни поддържането на вашата фигура, като сладкишите и сосовето за месо и сандвичи вече няма да представляват проблем за вас.

  Похапвайки любимите си ястия, обогатени с този неповторим сос ще понижите нивата си на нетърпеливост и стрес, предизвикани от промяната в храненето Ви! Чудесно е да придадете вкус на закуски и ястия, без да ги правите по-калорични.

  Предимствата на Cheat Meal Smoke BBQ / 0 Calorie Sauce биват:

  0 калории в 5 мл доза;
  Без захари;
  Без въглехидрати;
  Без манини;
  Несравним вкус;
  • Подходящ по всяко време;
  • Съвместим с вашия хранителен режим;

  Всеки, който ограничава захарта, въглехидратите и калориите като цяло, вече може да постигне излкючително лесно баланса, който търси, чрез страхотните сосове от Cheat Meal Nuitrition. Те се предлагат в толкова много различни вкусове, че със сигурност няма да ви омръзнат!

  Използвайки Cheat Meal Smoke BBQ / 0 Calorie Sauce, можете да бъдете сигурни, че използвате продукт с отлично качество, който ще окаже добро въздействие върху начина Ви на живота.

  Никога преди не е било толкова лесно да се спазва диета!