Навигация
Кошница

SINULAN FORTE / СИНУЛАН ФОРТЕ 5 арома пластири за отпушен нос

Aroma Patch Junior - изпарения за спокойно дишане през нощта. Острият ринит е сред най-честите заболявания при респираторните инфекции при децата

  • За деца от 1½ год.
  • Подходящ при запушен нос
  • Успокоява дишането за до 8 часа
  • Освобождава естествени изпарения от евкалипт, бял бор, мента, розмарин и сладък портокал.

По своята същност представлява възпалителен процес в носната лигавица, причинен основно от инфекциозни агенти (вируси) и алергени. Ако не се адресират симптомите веднага, инфекцията може да се разпространи и усложни.

Носната лигавица при децата е изключително фина, а носната преграда много крехка. Затова стандартната терапия, която се ползва при възрастни пациенти не се прилага при деца и се търсят все повече натурални и иновативни продукти.

Ароматерапията е практика, известна още при гърците и римляните, използвали силата на парфюмните вещества, извличани от традиционните билки.


Масло от стрък на лютива мента (menthea piperita), масло от иглички на бял бор (Pinus sylvestris), масло от листа на евкалипт (Eucalyptus globulus), екстракт от кора на сладък портокал (Citrus aurantium dulcis), масло от листа на розмарин (Rasmarinus officinalis)
 
Може да предизвика алергична реакция: лимонен, линалол, евгенол, цитрал

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Отстранете защитния слой на пластира и го поставете директно върху дрехите (напр. пижами) в областта на гърдите.
Естественият аромат се освобождава от пластира до 8 часа, така че се препоръчва поставянето на пластира преди лягане.

Не използвайте директно върху кожата! Избягвайте контакт с очите и лигавиците като цяло. Може да причини алергична кожна реакция. Потърсете медицинска помощ, ако се появи кожно дразнене или увреждане. При консултация с лекар представете опаковката на продукта. Дръжте далеч от деца. За деца от 18 до 36 месеца поставете пластира извън техния обсег. Пазете далеч от източници на топлина.