Навигация
Кошница

SIMPLIQ / СИМПЛИК шампоан против посивяване на тъмна коса за мъже 150 мл

СИМПЛИК ШАМПОАН ЗА МЪЖЕ СРЕЩУ ПОСИВЯВАНЕ НА ТЪМНА КОСА 150 мл

Шампоанът SIMPLIQ срещу посивяване съдържа растителни екстракти, богати на фитопигменти, които при редовна употреба постепенно потъмняват цвета на косата и допълнително я предпазват от неблагоприятния ефект на слънчевата радиация. Основната активна съставка е извлечена от водораслото Cystoseira compressa. Тя допринася за регенерацията на косъма. Съставът е обогатен и с екстракт от дрожди, използвани в пивоварството. Те са богат източник на протеини, витамини от Б комплекса и минерали.
Редовната употреба на шампоана SIMPLIQ срещу посивяване възстановява естествения, тъмен цвят на косъма, но той не е боя за коса.

Начин на употреба:

Нанасяйте върху мокра коса, масажирайки леко до образуване на пяна. Изплакнете с вода. Видим ефект от употребата на шампоана се очаква след 5-тото измиване.

Внимание:

Само за външна употреба! Пазете от контакт с очите и с увредена кожа. При такъв измийте обилно с вода. Ефектът от продукта може да бъде повлиян от фактори като състояние и тип на косата, начин на живот, условия на околната среда, индивидуални генетично определени характеристики и др. При свръхчувствителност към някоя от съставките, не използвайте продукта.

Състав:

Вода, кокамидопропил бетаин, натриев лауреат сулфат, коко-глюкозид, глицерин, глицерин/екстракт от корен от ратания (Krameria triandra)/екстракт от зановец (Sarothamnus scoparius)/екстракт от листа от обикновен орех (Juglans regia), глицерин/скорбяла от царевица (Zea mays)/екстракт от водорасло (Cystoseira compressa), пропилен гликол/денатуриран алкохол/екстракт от бирена мая (Faex medicinalis), натриев хлорид, PEG-4 Rapeseedamide, гуаров хидроксипропилтримониев хлорид, бензилов алкохол/метилхлоризотиазолин/метилизотиазолинон, лимонена киселина, парфюм, лимонен.

Съхранение: В оригиналната опаковка, при температура под 25 градуса. Не охлаждайте и не замразявайте продукта. Дръжте го на място, недостъпно за деца.

Опаковка: 150 мл.

Производител: Aflofarm Farmacja Polska, Полша.