Навигация
Кошница

BIOVEA Silymarin Plus 60 капсули 30 Дози

Silymarin Plus е мощно флавоноидно съединение, което естествено се получава от растението бял трън, и се използва от години за намаляване на симптомите, свързани с усложнения на черния дроб и жлъчния мехур. Съдържа свойства от растението бял трън, плюс холин, инозитол, витамин С и витамин Е. Silymarin Plus подпомага здравата функция на черния дроб, бори се със свободните радикали и прочиства тялото от вредните токсини.Какво представлява Силимарин?

Силимаринът е флавоноиден комплекс, извлечен от семена от бял трън. Млечният трън съдържа три мощни флавоноиди, които могат да помогнат за защитата на черния дроб: силибин, силидианин и силихристин, известни заедно като силимарин.Какво прави Силимарин?

Черният дроб подпомага храносмилането, детоксикацията, регулирането на кръвната захар и метаболизма на мазнините. Екстрактът от бял трън в Silymarin Plus съдържа високи нива на противовъзпалителни съединения, които могат да прочистят черния дроб от вредни токсини, както и да детоксикират други телесни системи.С нашата все по- замърсена околна среда и храни с неестествени консерванти, много избират да допълнят с ежедневно почистващо средство, което може да подобри цялостното здраве и да ви предпази от вредните токсини.


Според изследванията силимаринът може да помогне за намаляване на оксидативния стрес и възпалението на черния дроб с мощната си антиоксидантна активност. Екстрактът от бял трън в Silymarin Plus може да осигури хепатоцелуларна защита чрез стабилизиране на мембраните на чернодробните клетки. Богатите антиоксидантни свойства на Silymarin Plus помагат да се предотврати проникването на токсини във вътрешността на клетъчните мембрани, причинявайки усложнения на черния дроб и други органи.Докато изследванията все още се провеждат, учените също вярват, че силимаринът може да помогне за защита на мозъка и неговите функции чрез укрепване на централната нервна система и борба със свободните радикали.Уникалните съставки, които правят Silymarin Plus толкова ефективен:

      Силимарин (екстракт от семена от бял трън): Използвано от традиционни билкари от хилядолетия, екстрактът от семена от бял трън е ефективно средство, което може да детоксикира черния дроб и да прочисти системата от вредни бактерии, които могат да причинят здравословни усложнения.

      Инозитол: Естествен витамин, който подпомага черния дроб при преработката на мазнини.

      Витамин С: Мощен антиоксидант, който може да помогне в борбата със свободните радикали.

      Витамин Е: Този витамин също може да помогне за забавяне на процеса на стареене, като блокира вредните свободни радикали, които могат да причинят дегенеративни ефекти.

      Холин: Намира се в яйца, брюкселско зеле, броколи и скариди, холинът е основно хранително вещество, което може да помогне за защита на мозъка от неврологични усложнения.


Начин на употреба: Приемайте 2 капсули два пъти дневно по време на хранене.