Навигация
Кошница

ШУСЛЕРОВА СОЛ №3, №6 и №7 комбинация за стабилен имунитет с ПОДАРЪК бутилка 3 x 80 табл.

Шуслеровата комбинация от соли №3, №6 и №7 е предназначена за подсилване на имунната система при повишен риск от вирусни инфекции. Поръчайте я сега от Моето здраве с ПОДАРЪК бутилка 500 мл за вашия шуслеров коктейл!

Най-добрият начин да се предпазите от грип и други вирусни инфекции е като балансирате ефективно и по безопасен начин имунната си система. Организмът може да си изгради силна самостоятелна защита срещу вирусите с помощта на Шуслерови соли №3, №6 и №7. Тази програма за имунопрофилактика няма никакви нежелани странични ефекти, подходяща е за цялото семейство, включително за малки деца, бременни и кърмещи жени, хора с хронични заболявания. Може да се прилага успоредно с всеки друг вид профилактика или лечение, включително да се съчетае с противогрипна ваксина.

 

Състав:

  • Шуслерова сол №3 железен фосфат
  • Шуслерова сол №6 калиев сулфат
  • Шуслерова сол №7 магнезиев фосфат

 

Препоръчителна дозировка:

  • Сутрин приемайте по 3 таблетки Шуслерова сол №3 железен фосфат, която подсигурява желязо за клетките на имунната система и подготвя организма за по-бърз имунен отговор при възникване на вирусна или бактериална инфекция.
  • На обяд приемайте по 3 таблетки Шуслерова сол №6 калиев сулфат, която укрепва защитните функции на лигавиците, които първи са изложени на контакт с вируси и бактерии, и подпомага прочистващите процеси в организма.
  • Вечер приемайте по 3 таблетки Шуслерова сол №7 магнезиев фосфат, която понижава нивата на ежедневния стрес за по-силен имунитет.

Тази програма за имунопрофилактика може да се прилага през есенно-зимния или пролетния сезон, както и винаги, когато се намираме в епидемична обстановка, за 1-2 месеца (при необходимост и по-дълъг период от време). При деца под 12 г. се приемат по 2 табл. от всяка сол дневно.

Шуслеровите соли могат да се комбинират с всеки друг вид терапия, нямат нежелани странични ефекти и риск от привикване.

 

Опаковка: 3 х 80 таблетки