Навигация
Кошница

ШУСЛЕРОВА СОЛ №5 и №7 комбинация при стрес, безсъние, безпокойство 2 x 80 табл.

Предлагаме ви една високоефективна хомеопатична комбинация шуслерови соли № 5 и 7, показана за хора, подложени на стрес и страдащи от системно безсъние и безпокойство. Съчетанието е особено подходящо за професии, свързани с интензивна умствена дейност и високи нива стрес. Препоръчва се при инсомния, мускулна слабост, физическо и психическо изнемощяване, бърнаут.

Оказва благотворен ефект при емоционални състояния, в това число безпокойство, потиснатост и емоционална лабилност. Използва се с добър ефект при скованост на ставите и мускулите, крампи, фрактури, мускулни тремори.

Една изключителна антистрес програма, която ще ви помогне да овладеете стреса и безпокойството, да спите дълбоко и непробудно нощем и да възвърнете равновесието в своята душа. Надделейте над напрегнатия ритъм на живот без странични ефекти, нежелани химични съставки или риск от зависимости!

 

Състав:

Калиум Фосфорикум D6: солта на нервната система  и психиката.

Магнезиев Фосфорикум D6: солта при спазми, крампи и болки.

 

Препоръчителна дозировка:

  • Приемайте по 5 таблетки шуслерова сол №5 калиев фосфат сутрин или на обяд.
  • Приемайте по 5 таблетки щуслерова сол №7 магнезиев фосфат вечер.

Програмата може да се изпълнява няколко пъти в годината, с ежедневен прием на солите в продължение на 2-3 месеца, или непрекъснато при необходимост.

 

Опаковка: 2 х 80 таблетки