Навигация
Кошница

Diet - Food Shirataki Konjac Rice 200 гр.

Diet - Food Shirataki Konjac Rice 200 гр.
Очаква доставка
Diet - Food Shirataki Konjac Rice 200 гр.
  6,25 лв.
  Диетична храна ШИРАТАКИ КОННЯКУ ОРИЗ - 200г.
  Основната съставка в Diet Noodles е Konnyak Glucomannan - водоразтворима фибра, получена от корена на растението Konnyak. Първоначално той идва от Азия, а произведената от него храна се нарича още: ориз Ширатаки или ориз Конняку. Най-големият потребител на тази храна в света е японецът.

  По какво се различава оризът Shirataki Konjac от традиционните оризи?
  Макароните Konjac са естествен продукт, богат на разтворими фибри, без мазнини, захар, нишесте и протеини, без пшеница и глутен, без собствен вкус, лесно абсорбира аромата на добавки и подправки, бърз за приготвяне, вкусен и здравословен.

  Как мога да консумирам ориз Shirataki Konjac?
  Изплакнете обилно ориза под топла течаща вода. Варете или пържете 2-3 минути. Добавете директно към ястието. Съхранявайте на сухо и хладно място. След отваряне се съхранява в хладилник плътно затворен, максимум 3 дни.

  Могат ли хората на веганска диета да консумират този ориз?
  Естествено, линията от тези вкусни продукти е създадена обикновено за хора, които следват веганска и вегетарианска диета, като в същото време не забравяме голямото използване на тази паста за хора, които се борят с проблеми с усвояването на глутен. Препоръчваме и консумацията му с кетогенна диета.