Навигация
Кошница

Сенсиал хидратиращи капки за нос 20 мл

Сенсиал ГТТ капки за нос са специализирано медицинско изделие с колоидно сребро, ектоин, метилсулфонилметан (MSM) и витамин В2 (рибофлавин), което подпомага хидратацията на носната лигавица, втечняването на гъстия секрет и последващото му отстраняване.

Продуктът е предназначен за употреба при всички заболявания на носоглътката, характеризиращи се със задържане на секрети и промяна на мукоцилиарния клирънс.

Капките за нос Сенсиал са подходящи за деца, включително и новородени. Те спомагат свободното дишане и предотвратяват развитието на инфекции в горните дихателни пътища, възпрепятствайки закрепването на болестотворни бактерии.

 

Характеристики:

  • Подходящи във всички случаи на течащ и запушен нос.
  • Формулирани с колоидно сребро и витамин В2.
  • Втечняват носния секрет и улеснява неговото изчистване.
  • Хидратират носната лигавица и намалява сухотата и възпалението.
  • Стимулират заздравяването при наранена носна лигавица
  • Облекчават дишането.
  • С антибактериално действие за защита и борба с инфекциите.
  • С приятен аромат на ягода.
  • Подходящи за деца от 0-годишна възраст.
  • Произведени в Италия.

 

Състав:

Вода, метилсулфонилметан, ксилитол, L-лизин монохидрохлорид, колоидно сребро, ектоин, сорбитол, натриев бензоат, калиев сорбат, лимонена киселина, натриев фосфат, Витамин В2 (рибофлавин), аромат на ягода.

 

Препоръчителна дозировка:

Разклатете добре флакона преди употреба. Накапете 2 или 3 капки 3-4 пъти дневно, максимум до 7 дни. След употреба затворете плътно флакона.

 

Опаковка: 20 мл

 

Предупреждения: Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се избягва контакт с очите. Не е предназначен за орална употреба. Не използвайте в случай на кървене от носа, което е в ход или току-що е приключило. Да не се използва в случай на наранена носна лигавица. В случай на нежелани реакции, спрете употребата на продукта и се свържете с лекар. Не използвайте след изтичане на срока на годност, или ако опаковката е отворена или повредена. Срокът на годност се отнася за непокътнат и правилно съхраняван продукт. Използването на един и същ капкомер от няколко лица може да улесни предаването на инфекции. За употребата на продукта по време на бременност, кърмене или при деца е препоръчително да се консултирате с лекар. Неспазването на предупрежденията и начините на употреба може да повлияе на ефективността на продукта или да доведе до задълбочаване на съществуващи проблеми, както u до появата на проблеми, които преди това не са били налице. Продуктът съдържа колоидно сребро, не го използвайте в случай на установена чувствителност Към компонента.

 

Странични ефекти: При нормални и разумно предвидими условия на употреба понастоящем не са известни нежелани ефекти, свързани с употребата на продукта. Да не се използва при свръхчувствителност към компонентите. Продължителната употреба може да доведе до поява на състояния на сенсибилизация: когато това се случи, спрете лечението и се консултирайте с лекар, за да се определи подходяща терапия. Ако се наблюдават нежелани ефекти, които не са описани в тази листовка, уведомете Вашия лекар или фармацевт.

 

Производител: Gruppo Farmaimpresa srl, Via Cipro, 1 - 25124 гр. Бреша, Италия.

Дистрибутор: "Натурфарма България" ЕООД, гр. София, ул. Янко Софийскu 21, тел. +35929633359.