Навигация
Кошница

Сезонни алергии

Пролетта е любим сезон, който пристига с множество природни благословии, но и не пропуска да ни напомни за проклятието, наречено „сенна хрема“. Позната още като сезонен алергичен ринит, тя е особено изразена точно през пролетта, когато множество знайни и незнайни субстанции започват да се реят из въздуха.

Симптомите ѝ са печално популярни: кихане, течащ нос, сърбящи и сълзящи очи, запушени синуси и гъделичкане в гърлото. Нито един от тях не е животозастрашаващ, но всичките могат да бъдат животопомрачаващи. Още по-неприятното е, че не могат да бъдат излекувани в класическия смисъл на термина.

За сметка на това по-доброто им разбиране и правилното им третиране са сериозни предпоставки за успешна превенция и безметежен живот с тях. По-долу сме се опитали да ви бъдем полезни именно в тези две насоки, като:

  • ви запознаем на достъпен език с алергичния ринит и съвременните лекарствени и нелекарствени методи за неговото лечение.
  • ви предложим експертна селекция от противоалергични препарати, с които да трансформирате сезонните алергии от животопомпрачаващ в пренебрежим проблем

Няма добавени продукти в тази категория.