Навигация
Кошница

Cheat Meal Salsa Mexicana / 0 Calorie Sauce 350 мл

Cheat Meal Salsa Mexicana / 0 Calorie Sauce 350 мл
Очаква доставка
Cheat Meal Salsa Mexicana / 0 Calorie Sauce 350 мл
  14,95 лв.
  Cheat Meal Salsa Mexicana е здравословна алтернатива на традиционните сосове. Предлагайте ни сеенциален вкус без излишни добавки и без захар, съдържа 1 калория на 5мл порция.

  Диетичен сос

  Обичате ли да се храните добре, но се грижите за диетата си? Упражнявате се много и след всяка прилична тренировка искате да попълвате хранителните вещества, но всяко ястие е безвкусно.

  Всяка порция от Salsa Mexicana ще ви осигури само сензационен вкус - не е нужно да се притеснявате за количеството захари или мазнини. Препоръчва се на всеки, който се интересува от балансирания си хранителен режим и който иска да добави допълнителен вкус към ястията си.

  Вероятно си мислите, че липсата на захар означава, че нещо има лош вкус - нищо не може да бъде по-грешно! Опитайте сос Cheat Meal Salsa Mexicana и ще откриете, че липсата на захар е само предимство.

  Поддържайте балансираната си диета, без да се отказвате от уникалния вкус. Всяка порция сос ще задоволи вашите вкусови рецептори, но също така ще ви осигури психологически комфорт поради липсата на захар и ненужни добавки. Не се отказвайте от вкусната храна, само заради излишните калории - възползвайте се от помощта, която Cheat Meal ви предлага и опитайте невероятните сосове днес.

  Предимствата на Cheat Meal Salsa Mexicana биват:

  • Неповторим вкус;
  • 1 калория в 5мл порция;
  Без добавена захар;
  Без излишни добавки;
  • Подобрява разнообразието на хранителния Ви режим;
  • Здравославна алтернатива;