Навигация
Кошница

BIOVEA Royal Jelly 500mg 60 Гел капсули 60 Дози

BIOVEA Royal Jelly 500mg 60 Гел капсули 60 Дози
Очаква доставка
BIOVEA Royal Jelly 500mg 60 Гел капсули 60 Дози
  42,49 лв.
        Стимулира растежа на косата
        Намалява симптомите на менопаузата
        Намалява лошия LDL холестерол
        Засилва имунитета
        Увеличава енергията
        Подобрява сексуалната активност

  Какво представлява пчелното млечице?

  Пчелното млечице е сред водещите легендарни супер-храни в света и е сложно вещество, което не може да бъде пресъздадено синтетично от човека. Пчелното млечице е естествено вещество от кошера, което се използва за повишаване на енергията, издръжливостта и жизнеността. Пчелното млечице се състои от много витамини и хранителни вещества, включително В-комплекс, аминокиселини, калций, магнезий, калий, цинк, нуклеинови киселини и 10-HDA (съединение, уникално за пчелното млечице).

  Пчелното млечице се произвежда от младите пчели-кърмачки като храна за ларви. Въпреки че не е толкова добре познат като пчелен прашец, пчелното млечице се равнява на полените по своите оздравителни ефекти. Младите пчели-кърмачки правят пчелно млечице за своя кошер. В продължение на 2-3 дни пчелното млечице е единствената храна, която се дава на всички млади ларви в процеса на тяхното узряване, докато за ларвите на кралицата, това е специфичната храна за целия й период на живот. През 3-те дни, през които ларвите на работните пчели се хранят с пчелно млечице, те достигат максималното си развитие. Теглото им се умножава около 250 пъти. Кралицата се храни само с пчелно млечице през целия си живот и достига зрялост 5 дни по-рано от работните пчели. Когато е напълно израснала, теглото й е двойно повече от работната пчела. Продължителността на живота на пчелата работничка е около 35-40 дни; докато кралицата живее 5-6 години и е изключително плодовита.

  Защо да приемате пчелно млечице?

  Тази богата концентрирана храна е полезна не само за пчелите. Съдържа забележителни количества протеини, липиди, глуциди, витамини, хормони, ензими, минерални вещества и специфични жизненоважни фактори, които действат като биокатализатори в процесите на регенерация на клетките в човешкото тяло. Въпреки че някои от елементите, открити в пчелното млечице, са в микрограмни количества, те все още могат да действат най-добре с коензимите като катализатори или да действат синергично. Пчелното млечице е богато на протеини, витамини В-1, В-2, В-6, С, Е, ниацин, пантотенова киселина, биотин, инозитол и фолиева киселина.


  Сред дългия списък от заболявания, за които се твърди, че пчелното млечице подобрява или лекува, са високият холестерол, артрит, слаби бъбреци, умора, нервност, олющена или обривна кожа, симптоми на менопаузата, тънка или чуплива коса, високо кръвно налягане, алергии, имунна система, и сексуална дисфункция. Оценено от векове, пчелното млечице сега се радва на спортисти, активни хора и всички други, които търсят енергийно подобрение и подкрепа на общото здраве.


  Начин на употреба: Приемайте 1 гел-капсула един до три пъти дневно, за предпочитане по време на хранене. Ако никога не сте приемали пчелни продукти, започнете с малка доза на ден и постепенно увеличавайте, за да прецените дали сте алергични.