Навигация
Кошница

Ritex EXTRA THIN премиум презервативи супер тънки x 8 бр.

EXTRA THIN – for a natural feeling

Описание:

Презервативите Ritex са предназначени за употреба при вагинален полов контакт като метод на контрацепция и защита срещу локални инфекции.

Внимание: Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина, източници на топлина и деца. Продуктът е само за външна употреба. Не използвайте след изтичане на срока на годност.

Характеристика на EXTRA THIN – for a natural feeling

  • Най-тънкия презерватив в гамата
  • Приятна миризма без добавени аромати
  • Много деликатни презервативи, за естествено усещане
  • Съдържание: по 8 или по 3 презерватив
  • Ширина - 53 мм

Указания за употреба на презервативи Ritex:

Разкъсайте внимателно запечатаното пликче по назъбения край. Моля обърнете внимание, че напр. ноктите на ръцете, бижута или пиърсинг в интимната зона могат да повредят презерватива. (1) Поставяйте презерватива на еректиралия пенис преди контакт на пениса с тялото на партньора. Издърпайте кожичката на главичката на пениса до край назад, стиснете внимателно резервоара с палеца и показалеца, поставете презерватива с развиващия се край навън върху главичката на пениса и развийте изцяло презерватива. (2) Извадете пениса веднага след като пенисът започне да спада, презервативът се изплъзне или се изпъне силно (опасност от пръскане). Придържайте презерватива в основата на пениса, за да не се изплъзне. В случай че след употреба презервативът има дупка или е скъсан, възможно най-бързо, но в рамките на 72 часа, посетете лекар. (3) Презервативите Ritex са медицински продукти, предназначени за приложение при вагинално полово сношение за предпазване от забременяване и локална защита от инфекция. При невагинално приложение рискът от изплъзване или повреждане е по-висок. Никой метод за предпазване не може да гарантира 100%-ова защита от забременяване или инфекции. За подобряване на плъзгането, напр. при твърде сухо влагалище или анално сношение, допълнително могат да се използват съвместими с презервативите лубриканти Ritex, като напр. GEL+, HYDRO, BIO или LONGTIME, които се нанасят в достатъчно количество върху външната страна на презерватива. Никога не нанасяйте допълнителни лубриканти директно върху пениса или вътрешната страна на презерватива, тъй като така се увеличава рискът от изплъзване или скъсване на презерватива. Никога не използвайте съдържащи олио или мазнини лубриканти (напр. вазелин, бебешко олио, лосион за тяло), а само такива, които се препоръчват от производителя за приложение с латексови презервативи. При използване на лекарствени продукти, като свещички, мехлеми, кремове и др., в интимната област попитайте Вашия лекар или аптекар дали тези продукти не могат да окажат отрицателно влияние върху сигурността на презерватива. Съхранявайте презервативите при стайна температура само в оригинално затворено запечатано пликче.

Изхвърляйте употребените презервативи само заедно с битовите отпадъци. Не ги изхвърляйте в тоалетната чиния!

Производител: Германия, Ritex GmbH