Навигация
Кошница

BIOVEA Resveratrol 40mg 60 капсули 60 Дози

BIOVEA Resveratrol 40mg 60 капсули 60 Дози
Очаква доставка
BIOVEA Resveratrol 40mg 60 капсули 60 Дози
  29,49 лв.
        Поддържа здравето на дебелото черво
        Изцяло естествен мощен антиоксидант, който защитава ДНК
        Възстановява нивата на глутатион (най-важният ни антиоксидант)
        Повишава нивата на хинон редуктаза (черният дроб използва този ензим за детоксикация на канцерогени)
        Подпомага здравето на простатата
        Действа като полезен фитоестроген
        Доказано за намаляване на окисляването на LDL (лош холестерол)
        Подобрява заздравяването на кожни рани

  Какво представлява ресвератролът?

  Намерен в гроздето и виното, ресвератролът е естествен антиоксидант, който съдържа редица ползи за здравето като антивирусни, невропротективни, противостареещи, противовъзпалителни и удължаващи живота ефекти.  Ресвератролът е защитно съединение, произведено от червено грозде и някои други растения като защита срещу паразити. Докато червеното вино преди е съдържало 8 до 10 mg ресвератрол на литър, за съжаление почти няма ресвератрол в днешното червено вино поради широкото използване на пестициди. Успяхме обаче да намерим източник на фармацевтичен клас ресвератрол, извлечен директно от червено грозде, който запазва естествения баланс на всички негови активни съединения: полифеноли, флавоноиди, антоцианидини и олигопроантоцианидини (OPC). След това се обогатява с ресвератрол, извлечен от растението Polygonum cuspidatum.  Защо трябва да приемате ресвератрол?

  Ресвератролът е брилянтно решение за много здравословни проблеми, свързани с възрастта:

        Сърдечно здраве: Световната здравна организация предполага, че ресвератролът еднолично намалява сърдечно-съдовия риск с 40%! Ресвератролът е по-ефективен от витамин Е за защита срещу по-широк спектър от свободни радикали за предотвратяване на окисляването на липопротеини с ниска плътност (LDL). Той инхибира агрегацията на тромбоцитите, като блокира действието на тромбина и няколко други агрегиращи фактора. Той насърчава производството на азотен оксид, който отпуска и разширява артериите. Той намалява нивата на триглицеридите и холестерола в кръвта, както и присъщото хипертонично средство ендотелин-1.


        Здраве на мозъка: Предварителните проучвания показват, че ресвератролът, прилаган единствено и в комбинация с други антиоксиданти, предпазва мозъка от оксидативен стрес. Известно е, че оксидативният стрес играе основна роля при повечето невродегенеративни заболявания.        Възпаление: Наскоро китайско проучване показа, че когато се инжектира непосредствено след нараняване, ресвератролът е толкова ефективен, колкото и лекарството, преднизон за защита срещу възпаление на гръбначния мозък, но с допълнителна полза от антиоксидантната защита. Изследване на плъхове, предварително допълнено с ресвератрол за 21 дни, показва, че подобрява прогнозата и намалява трайните ефекти от инсулт.        Дълголетие: Според проучване в Харвардското медицинско училище, ресвератролът активира гена за дълголетие при някои щамове дрожди и удължава продължителността на живота със 70%! Той работи по същия начин като ограничаването на калориите (единственият научно доказан начин за увеличаване на дълголетието) чрез активиране на SIR гените. Към днешна дата изследванията са ограничени до дрожди, мухи и нематоди, но си струва да се отбележи, че хората също притежават тези гени.

  Начин на употреба: Приемайте 1 капсула два пъти дневно.