Навигация
Кошница

Репродуктивно здраве

„Как да забременея?“ е привидно лесен въпрос, който все повече хора в зряла възраст отправят към интернет търсачките и репродуктивните специалисти. Статистиката показва, че около 48 милиона двойки и 186 милиона души по света се будят и заспиват с него, защото страдат от инфертилитет.

„Как да забременея?“ е големият въпрос, на който е посветена настоящата серия от информационни материали. В ще ти разкажем най-важното по често разисквани теми около фертилитета и ти предлагаме работещи решения за подобряване на репродуктивните шансове.

Тук ще откриеш не само проверена информация на достъпен език, но и препоръчаните от нас формули за женско и мъжко репродуктивно здраве, на които двойки от целия свят се довериха за създаването на поколение. Вече и в България, Proxeed Woman и Proxeed Plus могат да бъдат поръчани с безплатна доставка от лицензираната ни онлайн аптека.

Цикатридина овули с хиалуронова киселина са пълноценна грижа за вашето интимно здраве при вагинална сухота, парене, сърбеж и дискомфорт в деликатната зона на влагалището. Продуктът е формулиран с цел да запази и възвърне здравето и влажността на влагалището. По-търсени от българските потребител..
24,58 лв.
Ginexid / Гинексид овули осигуряват успокояваща и ефективна хигиена и защита на влагалището за дълъг период от време. Продуктът е предназначен за интимна хигиена на жената и притежава успокояващо, антибактериално, защитно и балансиращо действие. Комбинацията от съставки с натурален произход пом..
20,65 лв.
При мъжете:Допринася за увеличаване на енергията и жизнеността, удължаване на ерекцията и увеличаване размера на пениса, има касателство към увеличаването нивото на тестостерона и подобряването качеството на спермата; Подпомага при еректилна дисфункция; Допринася за сексуалната активност и изд..
46,03 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)