Навигация
Кошница

Renue by Science Senolytique Cellular Regeneration 60 капсули

Renue by Science Senolytique Cellular Regeneration 60 капсули
Безплатна
Доставка
-15 %
Renue by Science Senolytique Cellular Regeneration 60 капсули
  162,91 лв.
  191,66 лв.
  Купи

  Senolytique™ Cellular Regeneration / Клетъчна регенерация, 60 капсули  е хранителна добавка на RENUE BY SCIENCE, САЩ. Липозомната формула Senolitique™включва комбинация от Кверцетин, Физетин и Спермидин. Хранителната добавка подпомага нормалното клетъчното здраве. Не съдържа изкуствени оцветители, аромати, консерванти, глутен, ГМО. Продуктът е подходящ за вегани.

  Формулата на Senolytique™ Cellular Regeneration комбинира липозомен кверцетин, физетин и спермидин – натурални съединения, известни със своята сенолитична, противовъзпалителна и антиоксидантна активност. Хранителната добавка е специално създадена, за да поддържа клетъчното здраве и да помага за подмладяването на всички оргаи и системи в тялото.

  Senolytique™ Cellular Regeneration е продукт, насочен към стареещите клетки - тези, които са спрели да се делят и са станали нефункционални. Тези стареещи клетки се натрупват с възрастта, освобождавайки вредни вещества, които предизвикват възпаление и увреждат съседните клетки.

  Поддържането на оптимални нива на клетъчния регенератор NAD+ (никотинамид рибозид) е от съществено значение за здравословното стареене. Този баланс се постига чрез оптимизиране на производството на NAD+ и минимизиране на потреблението му. Хранителната добавка се справя с този баланс, като се насочва към стареещите клетки, които са основните потребители на NAD+.

  Чрез намаляване на въздействието на стареещите клетки, Senolytique™ Cellular Regeneration помага за опазването на ресурсите на NAD+, като гарантира, че този изключително важен коензим се използва ефективно за поддържане на клетъчното здраве и дълголетие.

  Здравословни ползи

  Senolytique™ Cellular Regeneration е продукт, който предоставя няколко здравословни ползи за клетъчното здраве. Ето някои от тях:

  • Подобрява клетъчната регенерация
  • Предлага антиоксидантна защита
  • Подпомага нормалното клетъчно здраве
  • Потенциален противовъзпалителен ефект
  • Има общоукрепващо действие

  Действие на активните съставки

  • Кверцетин: Кверцетин е природен флавоноид, който се среща в плодове, зеленчуци, листа на чай и червеното вино. Тази съставка притежава антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Кверцетин подпомага борбата със свободните радикали в клетките чрез своето антиоксидантно действие. Той също така неутрализира възпалителните процеси в организма и участва в поддържането на клетъчното здраве.
  • Физетин: Физетин е флавоноид, който се намира в някои плодове и зеленчуци, като например в ягодите. Той допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, като намалява действието на свободните радикали. Този процес е важен за поддържането на клетъчното здраве.
  • Спермидин (трихлорид): Спермидин е полиамин, които се синтезира в организма и също може да бъде получен чрез консумация на определени храни. Спермидин играе важна роля в клетъчната функция и регенерация. Той е антиоксидант и може да подпомогне различни аспекти на клетъчното здраве, включително процесите на регенерация и поддържането на стабилността на клетъчните мембрани.

  Тези съставки работят синергично, предоставяйки антиоксидантна защита, подпомагайки клетъчната регенерация и играейки важна роля в поддържането на клетъчното здраве. Тяхната комбинация в Senolytique™ Cellular Regeneration цели подпомагане на оптималната клетъчна функция и общото здравословно състояние на организма.

  Съставки:

  В капс./ дн.доза:

  Senolitique™

  115 mg

  Кверцетин
  (липозомен)

  77 mg

  Физетин
  (липозомен)

  35 mg

  Спермидин
  (трихлорид), (липозомен)

   3 mg

  Растителна капсула (целулоза), слънчогледов лецитин, оризово брашно, микрокристална целулоза, пасифлора (екстракт от цвят).

  Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, глутен, ГМО. Подходящо за вегани.

  Приложение: Подпомага нормалното клетъчното здраве.

  Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

  Срок на годност и партида: Две години, след датата на производство.

  Производител: RENUE BY SCIENCE, USA