Навигация
Кошница

Renue by Science Restore PM 60 капсули

Renue by Science Restore PM 60 капсули
Безплатна
Доставка
-15 %
Renue by Science Restore PM 60 капсули
  188,00 лв.
  220,74 лв.
  Купи

  Restore PM / Формула за нервната система, 60 капсули е хранителна добавка на RENUE BY SCIENCE, САЩ. Липозомната формула съдържа комбинация от Гама-аминобутирова киселина, 5-хидрокситриптофан, Апигенин, Глутатион и Мелатонин. Хранителната добавка подпомага нормалното състояние на нервната система. Не съдържа изкуствени оцветители, аромати, консерванти, глутен и ГМО. Продуктът е подходящо за вегани.

  Капсулите Restore PM™ Sleep осигуряват концентрирана смес от съставки, за които е доказано, че подобряват качеството и продължителността на съня.

  Хранителната добавка Restore PM допринасят за:

  • Намаляване времето, необходимо за заспиване
  • Увеличаване продължителността на съня
  • Осигуряване на жизненост и бодрост след събуждане сутрин
  • Намаляване на честотата на събужданията през нощта
  • Възстановяване на качеството на съня

  Здравословният сън е важен за когнитивните функции, настроението, психичното здраве и сърдечно-съдовото, васкуларното и метаболитното здраве. Структурата на съня - неговата продължителност, етапите на съня, количеството и качеството на колебанията на съня, се променят с напредването на възрастта. Restore PM™ е хранителна добавка, която е създадена за да поддържа качеството на съня с напредване на възрастта.

  Restore PM™ е изцяло натурален продукт, създаден чрез патентован производствен процес, при който лизозомите обхващат и защитават съставките: GABA, 5-HTP (5-хидрокситриптофан), апигенин, глутатион и мелатонин. По този начин се увеличава значително количеството налични активни съставки за оптимално усвояване на продукта.

  Действие на активните съставки

  • ГАБА (гама-аминобутирова киселина): ГАБА е инхибитор на невротрансмитера, който блокира определени сигнали в мозъка, които имат стимулиращ ефект. Този механизъм може да допринесе за по-добро управление на стреса и подобряване на качеството на съня.
  • 5-HTP (5-хидрокситриптофан): 5-HTP е предшественик на серотонина - важен невротрансмитер, свързан с настроението и съня. Увеличаването на нивата на 5-HTP може да подпомогне подобряването на настроението и цикъла на съня.
  • Апигенин: Апигенинът е химично съединение, което се открива в различни растения. То има успокояващ ефект върху нервната система, тъй като намалява тревожността и стреса.
  • Глутатион: Глутатионът е ключов антиоксидант в организма, който помага в предпазването на клетките от оксидативни увреждания, свързани със стрес и възпаление.
  • Мелатонин: Мелатонинът е естествен хормон, отговарящ за регулацията на циркадния ритъм и цикъла на съня. Допълнителни количества мелатонин могат да бъдат полезни за заспиването и поддържането на сън.

  Тези активни съставки са комбинирани във формулата на хранителната добавка с цел да предоставят комплексна подкрепа на функцията на нервната система и да подобрят качеството на съня.

  Съставки:В 1 капс./ дн.доза:

  ГАБА
  (липозомна), (гама-аминобутирова киселина)

  150 mg

  5-HTP
  (5-хидрокситриптофан, липозомен)

  100 mg

  Апигенин
  (липозомен)

  75 mg

  Глутатион
  (липомозен)

  65 mg

  Мелатонин
  (липозомен)

  3.5 mg  Растителна капсула (целулоза), слънчогледов лецитин, оризово брашно, микрокристална целулоза, пасифлора (екстракт от цвят).

  Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, глутен, ГМО. Подходящо за вегани.

  Приложение: Подпомага нормалното състояние на нервната система.

  Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

  Срок на годност и партида: Две години, след датата на производство.

  Производител: RENUE BY SCIENCE, USA