Навигация
Кошница

Renue by Science Липозомен NAD+ (никотинамид аденин динуклеотид) комплекс спрей за нос 30 мл

Renue by Science Липозомен NAD+ (никотинамид аденин динуклеотид) комплекс спрей за нос 30 мл
Безплатна
Доставка
-15 %
Renue by Science Липозомен NAD+ (никотинамид аденин динуклеотид) комплекс спрей за нос 30 мл
  184,48 лв.
  217,03 лв.
  Купи

  LIPO NAD+ COMPLETE СПРЕЙ ЗА НОС С NAD+, NMN и NR

  Lipo NAD+ Complete е спрей за нос, съдържащ мощна комбинация от липозомен NAD+, NMN и NR, която е бързодействаща и лесно се усвоява от тялото. Доставя се назално, директно в кръвния поток, като заобикаля стомашно-чревния тракт. Спреят за нос спомага за повишаване нивото на NAD+ и допринася за поддържането на жизнеността, намаляването на умората и осигуряването на нормален клетъчен метаболизъм.

  КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА NAD+ И КАК ВЛИЯЕ ВЪРХУ ОРГАНИЗМА?

  NAD+ е коензим, който играе важна роля в производството на енергия за клетките, като поддържа функцията на митохондриите. Също така, спомага за регулиране на цялостното ни здравословното състояние и значително забавя клетъчното стареене.

  ЗАЩО ИНТРАНАЗАЛНОТО ДОСТАВЯНЕ Е МНОГО ЕФЕКТИВНО?

  Интраназалното приложение е ефективен начин за системно доставяне на активни вещества в организма като алтернатива на оралните и интраваскуларните пътища. Назалното доставяне е и един от най-бързите и ефикасни начини за приемане на NAD+ и неговите прекурсори /NMN и NR/ в организма, тъй като богатият кръвоток на носната лигавица позволява оптимална абсорбция на продукта.

  ПОДОБРЯВАНЕ НА НИВОТО НА NAD+ ЗА ПО-ДОБРО ЗДРАВЕ:

  С напредването на възрастта нивото на NAD+ спада и в резултат на това може да започнете да страдате от различни хронични заболявания, умора и възпаления. Поддържането на високо ниво на NAD+ може да спомогне за предотвратяване на тези проблеми, свързани със стареенето. А сега може да си го набавите бързо и лесно, тъй като е под формата на спрей за нос. Интраназалното липозомно доставяне подобрява бионаличността на продукта. Колкото по-висока е бионаличността на дадено активно вещество, толкова по-голям е ефектът му върху организма.

  ПОЛЗИ ЗА ОРГАНИЗМА ОТ ПРИЕМА НА LIPO NAD+ COMPLETE СПРЕЙ ЗА НОС:

  • Назалната употреба заобикаля стомашно-чревния тракт и доставя NAD,⁺ NMN и NR директно в кръвния поток;
  • Повишава нивото на NAD+, стимулира енергийния метаболизъм, спомага за възстановяването на ДНК и насърчава генната активация на сиртуин – гените на дълголетието;
  • Само две впръсквания доставят силно концентрирана липозомна доза, съдържаща /12mg NMN; 10mg NAD+ и 3mg NR/;
  • 240 впръсквания = 120 дози;
  • cGMP Certified – този продукт е произведен в одобрено от FDA съоръжение;
  • Без изкуствени оцветители, овкусители, консерванти и глутен;
  • Без ГМО;
  • Подходящи за вегани.

  ДЪЛГОЛЕТИЕ С ПОМОЩТА НА RENUE:

  Стареенето е процес, който се смята за неизбежен. То е и основният рисков фактор за развитие на множество хронични заболявания. Те от своя страна значително ускоряват процеса на стареене, създавайки порочен цикъл на увреждане на клетките и системна загуба на функциите им. Марката Renue е базирана на научни изследвания, ръководена е от иновативни учени, предлагащи радикални идеи, вярващи, че остаряването може да не е чак толкова неизбежно, както някога се е смятало. Бионаличните продукти на Renue са се доказали на световния пазар с най-добро съотношение качество/цена и целят да повишат значително качеството на живот, без значение каква е възрастта.

  Съставки:В 1 впръскване:Дн. доза:

  NMN /никотинамид мононуклеотид/

  6 mg12 mg

  NAD+ /никотинамид аденин динуклетид/

  5 mg10 mg

  NR /ниотинамид рибозид/

  1.5 mg3 mg


  Калиев сорбат, натриев цитрат, слънчогледов лецитин, ксилитол.

  Приложение: Допринася за поддържане на нормалното митохондриално производство на енергия.

  Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1-2 впръсквания във всяка ноздра, веднъж дневно.

  *разклатете преди употреба.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: RENUE BY SCIENCE, USA