Навигация
Кошница

Renue by Science Lipo Fisetin 150 mg х 90 капсули

Renue by Science Lipo Fisetin 150 mg х 90 капсули
Безплатна
Доставка
-15 %
Renue by Science Lipo Fisetin 150 mg х 90 капсули
  203,69 лв.
  239,16 лв.
  Купи

  Lipo Fisetin / Физетин (липозомен) 150 mg, 90 капсули е хранителна добавка на RENUE BY SCIENCE, САЩ. Липозомната формула съдържа Физетин и подпомага нормалното състояние на паметта и когнитивната функция. Хранителната добавка не съдържа изкуствени оцветители, аромати, консерванти, глутен и ГМО. Подходяща е за вегани.

  LIPO Fisetin е мощен естествен сенолитик, който има способността да изчиства стареещите клетки и да намалява възпалителните процеси в организма. Физетинът е флавоноид, който е естествен полифенол и антиоксидант. Намира се в ягоди, ябълки, лук и други растения, които са известни със способността си да премахват стареещи клетки. Физетин е сред най-мощните

  Една от основните причини за стареенето на човешкия организъм се крие във факта, че с възрастта клетките вече не се делят. Тези клетки стават безполезни и започват да се натрупват в тялото, като предизвикват възпаление, постепенно нарушават клетъчните функции и увеличават риска от заболявания, свързани с възрастта.

  В проучвания върху хора в престижната клиника Mayo е установено, че физетин значително намалява броя на стареещите клетки в мастната тъкан, като по този начин намалява системното възпаление и увеличава силата и подвижността на ставите при възрастните хора. Хранителното вещество намалява възпалението в организма и възстановява нивата на NAD⁺.

  Унищожавайки стареещите клетки, физетин освобождава тялото от токсините, които създават възпаление в тялото - един от основните двигатели на хроничните заболявания. Физетин повишава нивата на NAD⁺ чрез активирането на AMPK - ключов модулатор на енергийните нива и производството на АТФ, необходим на митохондриите за производство на енергия.

  LIPO Fisetin използва липозомна система за доставяне с продължително освобождаване, която осигурява превъзходна абсорбция в лесни за преглъщане капсули. Установено е, че липозомният физетин е 1,6 до 27 пъти по-бионаличен от традиционните форми на хранителните добавки.

  Здравословни ползи

  • Подобрява паметта: Физетинът подпомага и подобрява способността за запаметяване и усвояване на нова информация.
  • Подпомага когнитивната функция: Продуктът има благоприятен ефект върху когнитивните функции, включително внимание и концентрация.
  • Антиоксидантна защита: Физетинът е известен с антиоксидантните си свойства, които могат да помогнат в борбата срещу свободните радикали и предпазват клетките от оксидативно увреждане.
  • Подпомага здравето на мозъка: Продуктът подпомага здравето на мозъка чрез стимулиране на нормалната функция на невроните и подпомагане на оптималното им функциониране.
  • Увеличава биофункционалността чрез липозомната обвивка: Липозомната форма може да подобри бионаличността и ефективността на физетина, улеснявайки неговата абсорбция в организма.

  Съставки:

  В капс./ дн.доза

  Физетин

  150 mg  Растителна капсула (целулоза), слънчогледов лецитин, оризово брашно, микрокристална целулоза.

  Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, глутен, ГМО. Подходящо за вегани.

  Приложение: Подпомага нормалното състояние на паметта и когнитивната функция.

  Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

  Срок на годност и партида: Две години, след датата на производство.

  Производител: RENUE BY SCIENCE, USA