Навигация
Кошница

Renue by Science Defender 120 капсули

Renue by Science Defender 120 капсули
Безплатна
Доставка
-15 %
Renue by Science Defender 120 капсули
  219,37 лв.
  257,56 лв.
  Купи

  Defender™ / Клетъчно здраве, 120 капсули е хранителна добавка на RENUE BY SCIENCE, САЩ. Липозомната формула Defender™ съдържа комбинация от Витамин С, CaAKG (липозомен калциев алфа-кетоглутарат), ПЕА (липозомен палмитоилетаноламид) и Хиалуронова киселина. Хранителната добавка подпомага нормалното състояние на сърдечно-съдовата система и глюкозния метаболизъм. Не съдържа изкуствени оцветители, аромати, консерванти, глутен, ГМО.

  Хранителната добавка Defender™ е предназначена да оптимизира използването на клетъчния регенератор NAD+ (никотинамид рибозид). Формулата удължава младежката жизненост, поддържана енергия и цялостно благосъстояние.

  Действие на активните съставки:

  • Витамин C: Основно хранително вещество с антиоксидантни свойства, които предпазват клетките от увреждане, причинено от свободните радикали. Витамин C също е важен за имунната функция, здравето на кожата и здравето на сърцето.
  • Калциев алфа-кетоглутарат (CaAKG): Молекула, която играе ключова роля в производството на енергия, възстановяването на клетките, баланса на имунната система и синтеза на протеини.
  • Палмитоилетаноламид (P.E.A.): Съединение, което активира рецепторите в тялото за регулиране на болката и възпалението. ПЕА намалява чувствителността към болка чрез контролиране на възпалителния отговор в тялото.
  • Хиалуронова киселина (HLA): Естествена молекула, която поддържа хидратацията и смазването на кожата, ставите и очите. Тя е важен регулатор на възпалението по време на възстановяването на тъканите. Доказано е също, че подобрява външния вид на кожата.

  Нивата на NAD+  (никотинамид рибозид) в кръвния поток се определят от деликатен баланс между производството и потреблението на този клетъчен регенератор. Формулата на Defender™ помага да се гарантира, че NAD+ се използва ефективно с цел подмладяване на организма и поддържане на енергийния баланс.

  Здравословни ползи:

  Научните изследвания акцентират върху потенциалните ползи от активните съставки във формулата на Defender™, които могат значително да подобрят здравето:

  • Поддържане на оптимално здравословно състояние: Клинични проучвания доказват, че съединението CaAKG играе важна роля в поддържането на общото здравословно състояние и същевременно намалява възпалителните процеси в организма.
  • Спад на възпалението: P.E.A. е съединение, което е показало значително намаление на системното възпаление при хора, страдащи от болка, свързана с диабет. Хиалуроновата киселина също така спомага за облекчаване на болката и възстановяване на ставната течност при остеоартрит на коляното.
  • Противодействие на оксидативния стрес: Липозомният и стандартният витамин С във формулата помагат на хората да се предпазят от увреждането, причинено от свободните радикали.
  • Бионаличност: Стандартните формули на активните вещества обикновено се разграждат бързо след поглъщане. Defender™ използва усъвършенствана липозомна система за доставяне, която е създадена с цел да подобри бионаличността на всяко съединение, предоставяйки по-добро усвояване и по-постепенно освобождаване в кръвта.

  Съставки:

  В капс./ дн.доза

  %NRV*

  Defender™

   800 mg

  **

  Витамин С
  (липозомен)

  500 mg

  625%

  CaAKG
  (липозомен калциев алфа-кетоглутарат)

  150 mg

  **

  ПЕА

  75 mg

  **

  Хиалуронова киселина
  (липозомна)

  75 mg

  **


  Растителна капсула (целулоза), слънчогледов лецитин, оризово брашно, микрокристална целулоза.

  Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, глутен, ГМО. Подходящо за вегани.

  Приложение: Подпомага нормалното състояние на сърдечно-съдовата система и глюкозния метаболизъм.

  Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 2 капсули дневно.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

  Срок на годност и партида: Две години, след датата на производство.

  Производител: RENUE BY SCIENCE, USA