Навигация
Кошница

Renue by Science Апигенин (липозомна форма) - Lipo Apigenin 75 mg х 90 капсули

Renue by Science Апигенин (липозомна форма) - Lipo Apigenin 75 mg х 90 капсули
Безплатна
Доставка
-15 %
Renue by Science Апигенин (липозомна форма) - Lipo Apigenin 75 mg х 90 капсули
  156,64 лв.
  184,28 лв.
  Купи

  Lipo Apigenin / Апигенин 75 mg (липозомна форма), 90 капсули е хранителна добавка на RENUE BY SCIENCE, САЩ. Липозомната формула включва апигенин и подпомага нормалното състояние на нервната система, глюкозния и липидния метаболизъм. Продуктът не съдържа изкуствени оцветители, аромати, консерванти, глутен, ГМО. Подходящ е за вегани.

  Хранителната добавка Lipo Apigenin е създадена чрез специална липозомна технология, която включва естествени фосфолипидни молекули. Този производствен процес предотвратява разграждането на активните вещества от храносмилателните ензими и пренася полезните съставки в кръвния поток за по-лесно и ефективно усвояване.

  Апигенинът е естествено срещащ се биоактивен растителен полифенол с антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. С напредване на възрастта човешкият организъм започва да трупа стареещи клетки - те са достигнали своя лимит на клетъчно делене. Тези клетки започват да отделят токсини, наречени SASP фактори, които увеличават системното възпаление в организма.

  Стареещите клетки повишават нивата на CD38 (ензим, който участва в контрола на клетъчните сигнали) и намаляват нивата на NAD (никотинамид аденин динуклеотид) - молекула, която играе ключова роля в метаболизма на клетките. Увеличаването на нивата на CD38 е свързано с процесите на стареене и може да има влияние върху различни аспекти на клетъчната функция. Съотношението между CD38 и NAD е от значение за поддържането на здравословните функции на клетките.

  Здравословни ползи

  Хранителната добавка Lipo Apigenin съдържа апигенин в липозомна форма и предоставя редица здравословни ползи. Ето някои от тях:

  • Поддържа нервната система: Апигенинът, който е част от Lipo Apigenin, подпомага нормалното състояние на нервната система. Този ефект може да помогне за справянето със стреса и подобряване на общата психическа устойчивост.
  • Регулира глюкозния метаболизъм: Lipo Apigenin съдържа апигенин, който играе роля в регулирането на глюкозния метаболизъм. Това може да бъде полезно за хора с проблеми в регулирането на кръвната захар кръвта или тези, които искат да поддържат здравословно ниво на глюкоза.
  • Подпомага липидния метаболизъм: Апигенинът има благоприятен ефект върху липидния метаболизъм, което помага за поддържане на здравословните нива на мазнини в организма. Това е важно за поддържането на оптималното съотношение между различните видове мазнини в композицията на тялото.
  • Хранителна добавка за подкрепа на здравословния начин на живот: Lipo Apigenin е хранителна добавка, която поддържа здравословния начин на живот. Като част от добре балансираната диета, този продукт може да помогне за укрепване на имунната система и подобряване на общото здравословно състояние.

  Апигенин - как действа

  Апигенинът е природен флавоноид, който се среща в различни видове плодове, зеленчуци и билки. Това вещество е част от групата на флавоноидите, които са растителни съединения с антиоксидантни свойства. Апигенинът е известен със своите потенциални ползи за здравето.

  • Антиоксидантни свойства: Апигенинът действа като антиоксидант, което означава, че помага в борбата със свободните радикали в организма. Свободните радикали са нестабилни молекули, които могат да причинят увреждане на клетките и тъканите, участващи в процесите на стареене и различни заболявания.
  • Противовъзпалително действие: Апигенинът е известен със своите противовъзпалителни свойства, които могат да помогнат в смекчаването на възпалителни процеси в организма. Това е важно, тъй като възпалението може да играе важна роля при развитието на различни хронични заболявания.
  • Потенциал за подпомагане на нервната система: Някои изследвания установяват, че апигенинът може да има положителен ефект върху нервната система и спомага за поддържането на нормалните нива на стрес и тревожност.
  • Влияние върху метаболизма: Апигенинът оказва влияние върху метаболизма, включително глюкозния и липидния метаболизъм. Този аспект може да бъде от значение за подпомагането на здравословните функции на организма.

  LIPO Apigenin използва липозомна система за доставяне с продължително освобождаване на активните съставки. Това осигурява превъзходна абсорбция на полезните съставки под формата на лесни за поглъщане капсули.

   

  Съставки:

  В капс./ дн.доза:

  Апигенин

   75 mg

   

  Растителна капсула (целулоза), слънчогледов лецитин, оризово брашно, микрокристална целулоза.

  Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, глутен, ГМО. Подходящо за вегани.

  Приложение: Подпомага нормалното състояние на нервната система, глюкозния и липидния метаболизъм.

  Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсула дневно, вечер, 2 часа преди сън.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

  Срок на годност и партида: Две години, след датата на производство.

  Производител: RENUE BY SCIENCE, USA