Навигация
Кошница

Rene Furterer 5 Sens сухо масло за коса и тяло 100 мл

Rene Furterer 5 Sens сухо масло за коса и тяло хидратира, подхранва, омекотява и защитава косата и кожата на тялото. Формулата на маслото е обогатена с 5 натурални растителни масла, които осигуряват нежна грижа за тялото и косата. Нанесено върху косата, маслото я подхранва и регенерира, нанесено върху тялото маслото омекотява и хидратира.

Маслото е със 100% натурални съставки, които обогатяват тялото и косата с полезни за нея вещества. Употребата на маслото прави косата гъвкава и блестяща, а кожата на тялото мека и гладка като коприна. Продуктът е подходящ за ежедневна употреба, благодарение на своя сатенен допир, без лепкав ефект, може да се използва през цялата година. Сухото масло за тяло е с невероятен аромат, което го прави истинско удоволствие за сетивата

 

Активни съставки:

Масло от шафран - хидратиращ ефект

Масло от сладък бадем - подхранващо действие

Масло от авокадо - подхранващо и регенериращо действие

Масло от рицин – омекотяващо действие

Масло от жожоба – защитно действие

 

Начин на употреба:

Rene Furterer 5 Sens сухо масло се впръсква директно върху косата или тялото или се нанася посредством втриване. Използвайте масажиращи движение при нанасянето му. Без отмиване и за многофункционална употреба. При контакт с очите, измийте добре.

 

Опаковка: 100 мл