Навигация
Кошница

OstroVit Quercetin / Vege 90 капсули 90 Дози

OstroVit Quercetin / Vege е модерна хранителна добавка във вегански капсули, съдържащи дихидрокварцетин.

OstroVit Quercetin VEGE разработва за хора, които следват принципите на веганството или вегетарианството, не съдържат и свързват от животински произведения, а екстрактът е създаден в специални капсули HPMC (хидроксипропил метилцелулоза).


Кварцетинът е един от най-известните фитохимикали, по-специално биофлавоноиди, които могат да бъдат намерени предимно в плодовете и зеленчуците, но също и в билките и листата, които обикновено са основният източник на екстракти в хранителните добавки.

Благоприятният ефект на кварцетина се дължи главно на способността му да действа като антиоксидант (съединение, което действа като неутрализатор на свободни радикали в нашето тяло).

Свободните радикали са молекули, които могат да причинят увреждане на организма на клетъчно ниво, когато нивото им стане твърде високо.

Увреждането, причинено от свободните радикали, е свързано с множество хронични заболявания, включително рак, сърдечни заболявания и диабет.

Кварцетинът, освен антиоксидантна активност, може също да помогне за неутрализиране на възпаления, регулиране на кръвното налягане и контрол върху нивата на кръвната захар.


Ползите от OstroVit Quercetin / Vege биват:

• Помага в борбата срещу свободните радикали;
• Притежава силен антиоксидантен ефект;
• Спомага регулацията на кръвното налягане;
• Подкрепя сърдечно-съдовата система;
• Поддържа регулирането на кръвната захар;
• Може да има антиалергичен ефект;
• Има противовъзпалителен ефект;


Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 1 капсула) от OstroVit Quercetin VEGE ,веднъж дневно.

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.06.2024 г. или до изчерпване на количествата