Навигация
Кошница

PURE NUTRITION 100% Yohimbine 2,5 мг 100 капсули

Pure Nutrition йохимбин захранва високи спортни и креватни постижения. Билков продукт с проучен ефект, поръчай тук сега!

Pure Nutrition Yohimbine е монопрепарат, предоставящ на тялото ви 2,5 мг чист йохимбин хидрохлорид с всяка капсула. Йохимбинът е изключително популярно съединение със стимулиращ ефект, извлечено от билката йохимбе (Pausinystalia yohimbe). Основната цел на приема на йохимбин от спортуващи и диетиращи е изгарянето на мазнини, но съществуват данни, че веществото подпомага еректилната функция и либидото.

Yohimbine на Pure Nutrition е 100% чист продукт, произведен в GMP-сертифицирана фабрика, което гарантира неговата потентност, съответствие с етикета и отсъствието на нежелани съставки във формулата.

 

Характеристики:

  • Подпомага изгарянето на мазнини и отслабването
  • Увеличава нивата на енергия
  • Подобрява либидото и общото благосъстояние
  • Подкрепя еректилната функция

 

Състав (в 1 капсула):

Yohimbine HCL: 2,5 mg

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте до 2 капсули Pure Nutrition Yohimbine дневно. Избягвайте прием в часовете преди лягане, тъй като енергизиращият му ефект може да се отрази на скоростта на заспиване и качеството на съня.

Опаковка: 100 капсули

 

Забележка: Да се съхранява на недостъпно за деца място. Консултирайте се с Вашия лекар, в случай че приемате лекарства или страдате от заболяване.