Навигация
Кошница

PURE NUTRITION Magnesium Liquid течен магнезий с витамин C 500 мл

Pure Nutrition течен магнезий с бързо усвояване за онези от вас, които ценят времето и парите си. Купете тук изгодно сега!

Pure Nutrition Magnesium liquid течен магнезий с витамин С предоставя лесноусвоим магнезий в течна форма в комбинация с витамин С.

Магнезият взима участие в мускулните съкращения, нервната функция и минерализацията на костите. Спомага за по-бързо възстановяване на мускулите след физически натоварвания.

Този ценен минерал с множество функции притежава и кардиопротективно действие. Влияе положително на сърдечния мускул при различни състояния, включително при ритъмни нарушения и исхемична болест на сърцето. Има съдоразширяващо действие и помага за поддържане на по-ниско кръвно налягане.

Магнезият влияе и върху висшите функции на нервната система, като помага за преодоляване на стреса, тревожността, нервността и напрежението.

 

Характеристики:

  • Подпомага мускулното възстановяване след физически натоварвания
  • Допринася за нормална нервна функция
  • Взима участие в редица метаболитни процеси

 

Състав (в 1 доза от 25 мл):

Хранителни стойности:

Калории: 5.9 ккал

Протеин: < 0.1 g

Въглехидрати: < 0.1 g

Мазнини: < 0.1 g

Витамин С: 120 mg

Магнезий: 250 mg

Съставки: Вода, Магнезиев лактат, Магнезиев цитрат, Лимонена киселина, Аскорбинова киселина, Магнезиев хидроксид, Овкусител, Посладител

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1 доза от 25 мл на ден, желателно по време на хранене. Разклатете добре преди употреба. Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

 

Опаковка: 500 мл

 

Забележка: Да се съхранява на недостъпно за деца място. Да се съхранява на температура под 25°C. Консултирайте се с Вашия лекар, в случай че приемате лекарства или страдате от заболяване.