Навигация
Кошница

Cheat Meal Protein Spread / White Chocolate and Coffee 500 гр. Бял шоколад с кафе

Cheat Meal Protein Spread / White Chocolate and Coffee 500 гр. Бял шоколад с кафе
Cheat Meal Protein Spread / White Chocolate and Coffee 500 гр. Бял шоколад с кафе
  25,95 лв.
  Купи
  Cheat Meal Protein Spread White Chocolate & Coffee е феноменален крем с невероятен вкус, който работи чудесно като допълнение към твоя хранителен режим!

  Комбинацията от вкус на сладък бял шоколад и ароматно, стимулиращо кафе е сбъдната мечта и екстаз за вкусовите рецептори на любителите на кафените сладкиши. Белият шоколад с кафе е вкусно, протеиново изкушение, което ще накара лицето Ви да се усмихне. Представете си аромата на кафе сутрин и уникалния вкус на бял шоколад.
  Слънцето леко се навежда през прозореца и вие сте готови за ден, изпълнен с новости и приключения. Похапнете си без угризения с помощта на Cheat Meal!

  Можете да го добавите към палачинки, вафли, да го намажете върху хляб или да го похапвата просто така. Ако имате проблем с преглъщането на скучните и монотонни закуски, тогава решението може да бъде на една ръка разстояние, а именно добавянето на бял шоколад с кафе.

  Предимствата на Cheat Meal Protein Spread White Chocolate & Coffee биват:

  • Високо съдържание на протеин;
  Ниско съдържание на захар;
  Без добавена захар;
  Без палмово масло;
  Без глутен;
  Без добавена сол;
  Без консерванти
  • Подсладен с малтитол, който има два пъти по-нисък гликемичен индекс от захарта;

  Храната е източник на енергия, но освен задоволяването на основните нужди, тя трябва да ни доставя и удоволствие. Хранителните режими, могат да ни направят нетърпеливи и напрегнати, в такива моменти точно тогава много от нас се отказват от усилията си.

  Ами ако можем да го направим по различен начин и диетата да не означава, че ядем само безвкусни продукти?

  Ако ви е писнало да ядете една и съща храна през цялото време и търсите източник на нови усещания, опитайте Cheat Meal White Chocolate & Coffee Protein Spread. Това е продукт, който може да бъде както чудесна закуска, така и елемент на балансирано хранене.