Навигация
Кошница

Cheat Meal Protein Spread / Salted Carmel 500 гр. Солен карамел

Cheat Meal Protein Spread Salted Caramel е карамелен, копринено-кадифен крем, в който се преливат вкусовете на карамелени сладкиши и солен вкус на хималайска сол.

Карамелено – протеиновия крем на Cheat Meal е подходящ за комбинация с всякакви сладки като: палачинки, мъфини, бисквити, меденки, кексове и с овесени ядки, препречени филии пълнозърнест хляб и други.

Опитайте този продукт възможно най-скоро и се оставете да бъдете очаровани от този протеинов крем. Соленият карамелен протеинов спред не само радва небцето, но и осигурява на тялото Ви това, от което се нуждае. Това е идеален начин за добавяне на протеини към дневното Ви меню. По този начин той гарантира на тялото Ви енергията, от която се нуждае, в уникална, съблазнителна форма.

Предимствата на Cheat Meal Protein Spread Salted Caramel биват:

• Високо съдържание на протеин;
• Уникален вкус на шамфъстъци;
без добавена захар;
без палмово масло;
без глутен;
без консерванти;
• подсладен с малтитол, който има два пъти по-нисък гликемичен индекс от захарта;

Ако ви е писнало да ядете една и съща храна през цялото време и търсите източник на нови усещания, опитайте Cheat Meal Protein Spread Salted Caramel. Това е продукт, който може да бъде както чудесна закуска, така и елемент на балансирано хранене.

Соленият карамелен протеинов спред, въпреки че не съдържа добавена захар и палмово масло, има завладяващ, интензивен вкус, който ще съблазни вашите вкусови рецептори. Многобройните му предимства ще Ви накарат да установите връзка за по-дълго!