Навигация
Кошница

PROFECUND / ПРОФЕКУНД естествено решение за женска плодовитост 30 капсули

ПРОФЕКУНД за натурално стимулиране на овулацията и женския фертилитет. Скоро искаш бебе? Вземи сега на специална онлайн цена!

ProFecund е естествено решение за стимулиране на овулацията и преодоляване на проблемите с женския фертилитет. Продуктът доставя на женския организъм набор от ценни за сексуалното здраве и плодовитостта билкови екстракти и биологично активна форма на фолиева киселина, необходима преди забременяването и след него.

Очаквайте положителни резултати, ако приемате ПроФекунд за безплодие, дължащо се на:

  • Смущения в месечния цикъл
  • Нередовна овулация

Смущенията в овулацията са причина за значителен дял от случаите на инфертилност при жени. Те, от своя страна, често се дължат на яйчникова поликистоза (поликистозни яйчници) – все по-често наблюдавано състояние, характеризиращо се с прекомерна секреция на мъжки полови хормони (андрогени), резултираща в хормонален дисбаланс, нередовен или отсъстващ месечен цикъл.  

ПроФекунд насърчава женската фертилност и протичането на бременността чрез своето тройно действие:

  • Регулира менструацията и стимулира овулацията, като така увеличава шансовете за зачеване.
  • Засилва женското сексуално желание жената и насърчава репродуктивните опити в двойката.
  • Осигурява адекватен прием на биологично активна фолиева киселина, нужна преди зачеването и през първия триместър на бременността, предотвратявайки риска от дефекти на невралната тръба.

 

Състав:

Патентованата смес ProFecund™:

  • Екстракт от мака (Lepidium meyenii), корен
  • Екстракт от аврамово дърво, витекс (Vitex agnus-castus), плод
  • Quatrefolic®: 240,755 мг метилтетрахидрофолинова киселина – биологично активната и естествено присъща за организма форма на фолиева киселина с до 100% бионаличност. Осигурява 400 μg фолиева киселина.

 

Препоръчителна дозировка:

Вземайте 1 капсула ПроФекунд дневно на пълен стомах в продължение на минимум 3 месеца или до зачеване. Можете да стартирате прием през всеки ден от месеца дори по време на месечен цикъл.

Не спирайте приема по време на менструация. Не приемайте двойна доза, ако сте пропуснали дневен прием. Не са нужни почивки – продуктът се приема до постигане на желания ефект. Продуктът не взаимодейства с антибиотични лечения.

 

Опаковка: 30 капсули

 

Противопоказания: ProFecund не трябва да се използва при хора, които страдат от болест на Паркинсон, хипертиреоидизъм или хормонално зависими тумори, или такива, които използват антипсихотици или комбинирани орални контрацептиви.


Производител: Hyllan Pharma, Strada Turturelelor 11A, Bucharest, Romania

Дистрибутор: Ди енд Джи Фарма, бул. Рожен № 26, София 1271, България