Навигация
Кошница

OstroVit Pre-Amino 400 гр. 20 Дози Лимон

OstroVit Pre-Amino 400 гр. 20 Дози Лимон
Очаква доставка
OstroVit Pre-Amino 400 гр. 20 Дози Лимон
  49,95 лв.
  OstroVit Pre-Amino е различна и иновативна хранителна добавка, благодарение на чиято специално разработената формула ще постигнете максимални резултати във вашите тренировки.

  Продуктът ще Ви помогне да усетите невероятна сила и удовлетворение по време на всяка тренировка.

  Бца-то и протеинът са основните градивни елементи на нашите мускули. Те осигуряват необходимата енергия и подобряват мускулния синтез.

  Аргинин алфакетоглутарат (ААКГ) насърчава производството на растежния хормон, също така понижава количеството на млечна киселина и амоняк, която може да причини мускулни болки и забавено време за възстановяване между тренировките.

  Цитрулин малатът е прекурсор на аргинина и се използва за повишаване на азотия оксид. Също така увеличава прага на „отказ“ на мускулите, като поддържа и осигурява по-дълго напомпване.

  Бета-аланинът е аминокиселина използвана от организма за създаване на ди пептид, наречен карнозин. Карнозинът действа, като буфер, защото влияе върху киселинността на мускулната тъкан и я понижава. По-високите му количества намаляват усещането за умора, понеже млечната киселина се инхибира.


  Ползите от OstroVit Pre-Amino биват:

  • Мобилизира тялото за по-интензивни тренировки;
  • Осигурява максимално кръвоснабдяване на мускулите;
  • Подобрява мускулната издръжливост
  • Помага за изграждането на чиста мускулна маса;
  • Благоприятства възстановителните процеси;
  • Снабдява тялото с допълнителна енергия;
  • Подобрява физическите резултати;


  Начин на употреба: приемайте по 1 доза от OstroVit Pre-Amino, разтворена в 100 – 150мл вода, в тренировъчни дни до 30 минути преди тренировка.