Навигация
Кошница

Ecological Formulas Поленазе, 50 капсули

Ecological Formulas Поленазе, 50 капсули
Ecological Formulas Поленазе, 50 капсули
  45,36 лв.
  Купи

  Ecological Formulas® Pollenase

  Ecological Formulas® Поленазе

  Хранителна добавка, 50 капсули

   

  Ecological Formulas® Pollenase / Ecological Formulas® Поленазе е хранителна добавка, която поддържа нормалното състояние на организма и дихателната система при лица, които са чувствителни към антигени от околната среда. Продуктът включва мощна и ефективна комбинация от витамин С, N-ацетил-L-цистеин и прах от листа на коприва. Формулата подобрява състоянието на дихателната и имунната системи, действайки като защита срещу сезонните алергии и неприятните симптоми, които ги съпътстват. Хранителната добавка подобрява имунния отговор на организма и поддържа доброто общо здравословно състояние на цялото тяло.

   

  Действие на основните съставки:

   

  • Витамин C

  Витамин С действа като естествен антихистамин, като намалява количеството хистамин, което тялото произвежда в отговор на алерген. Може да помогне намаляването на леки симптоми като кихане, хрема, запушване и сълзене на очите, причинени от алергичен ринит.

  Оксидативният стрес е ключов фактор в патогенезата на алергичните заболявания. Установено е, че алергичните състояния са свързани с намалени плазмени нива на витамин С, който е ключов физиологичен антиоксидант. Той предотвратява прекомерното възпаление в организма, без да намалява защитния капацитет на имунната система.

   

  • Коприва 

  Екстрактът от листа на коприва може да бъде полезен за намаляване на симптомите на сенна хрема, тъй като действа противовъзпалително. Някои изследвания показват, че приемът на екстракт от коприва води до облекчаване на симптоми като кихане, хрема и сърбящи очи, които са свързани с някои често срещани алергични реакции.

   

  • N-aцетил-L-цистеин

  N-ацетил-L-цистеинът (NAC) е мощен антиоксидант, който има противовъзпалителни свойства. NAC води до облекчаването на симптоми при състояния като ХОББ (хронична обструктивна белодробна болест) и бронхит. Mоже да подобри и други състояния, свързани с белите дробове и дихателните пътища - като кистична фиброза, бронхиална астма и белодробна фиброза. N-aцетил-L-цистеин подобрява симптомите на запушени нос и синуси поради наличието на различни алергени или развитие на инфекции.

   

  Ecological Formulas & Cardiovascular Research е един от най-уважаваните производители на хранителни добавки в света. Американската компания, базирана в Конкорд, Калифорния, разработва иновативни и ефективни продукти в отговор на нарастващите здравословни нужди на съвременния човек.

  • Всички продукти са без токсини, химикали и аромати;
  • Висококачествени съставки;
  • Щателно тествани за чистота и ефикасност от независими лаборатории.

  Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
  Витамин C
  (като аскорбил палмитат)
  12 mg120 mg
  Коприва
  (прах от лист) /Urtica Diotica L./
  200 mg200 mg
  N-Ацетил-L-цистеин100 mg100 mg
  Аскорбил палмитат30 mg30 mg



  Желатинова капсула, микрокристална целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат.

  Не съдържа: Царевица, соя, дрожди, пшеница.

  Приложение: Допринася за нормалното състояние на организма и дихателната система при, при лица чувствителни към околната среда.

  Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 1 капсула дневно.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Ecological Formulas & Cardiovascular Research, Ltd., USA