Навигация
Кошница

OstroVit Piperine 30 Max 90 Таблетки 90 Дози

OstroVit Piperine 30 Max 90 Таблетки 90 Дози
OstroVit Piperine 30 Max 90 Таблетки 90 Дози
  15,95 лв.
  Купи
  OstroVit Piperine 95 е пиперин-съдържащ алкалоид, който не само му придава остър , вкусен вкус, но и отличителен аромат.

  Пиперин, съдържащ се в плода на черен пипер, засилва процеса на термогенеза - процес на производство на топлина, през който тялото изгаря калории, както и процеса на липолиза чрез адренергични рецептори, т.е. окисляване на мастната тъкан.

  Пиперинът стимулира сензорните крайни точки в стомашно-чревния тракт, като по този начин увеличава секрецията на стомашния сок и това подобрява храносмилането. Пиперин също така подобрява абсорбцията на някои витамини и минерали като селен, витамини В и бета-каротин. В допълнение, той улеснява абсорбцията на коензим Q10 и увеличава абсорбцията на ресвератрол или куркумин. Пиперин може също да увеличи усвояването на някои лекарства.

  Екстрактът от черен пипер улеснява дефекацията, косвенно също така подобрява синтезата на мускулния структурен протеин. В допълнение пипериновите псевдоалалозиди повишават устойчивостта на тялото към болезнени стимули, стимулират елиминирането на млечната киселина от мускулите, повишават концентрацията и подпомагат психичната подготовка за повишено физическо усилие.

  Начин на приемане:
  OstroVit Piperine 95 се препоръчва за спортисти и тези, които работят усилено физически или психически. OstroVit Piperine 95 може да се използва и от хора, които са заседнала и поради това са по-уязвими към наддаване на тегло.