Навигация
Кошница

OstroVit Piperine 30 Max 90 Таблетки 90 Дози

OstroVit Piperine 30 Max 90 Таблетки 90 Дози
-15 %
OstroVit Piperine 30 Max 90 Таблетки 90 Дози
  13,56 лв.
  15,95 лв.
  Купи
  OstroVit Piperine 95 е пиперин-съдържащ алкалоид, който не само му придава остър , вкусен вкус, но и отличителен аромат.

  Пиперин, съдържащ се в плода на черен пипер, засилва процеса на термогенеза - процес на производство на топлина, през който тялото изгаря калории, както и процеса на липолиза чрез адренергични рецептори, т.е. окисляване на мастната тъкан.

  Пиперинът стимулира сензорните крайни точки в стомашно-чревния тракт, като по този начин увеличава секрецията на стомашния сок и това подобрява храносмилането. Пиперин също така подобрява абсорбцията на някои витамини и минерали като селен, витамини В и бета-каротин. В допълнение, той улеснява абсорбцията на коензим Q10 и увеличава абсорбцията на ресвератрол или куркумин. Пиперин може също да увеличи усвояването на някои лекарства.

  Екстрактът от черен пипер улеснява дефекацията, косвенно също така подобрява синтезата на мускулния структурен протеин. В допълнение пипериновите псевдоалалозиди повишават устойчивостта на тялото към болезнени стимули, стимулират елиминирането на млечната киселина от мускулите, повишават концентрацията и подпомагат психичната подготовка за повишено физическо усилие.

  Начин на приемане:
  OstroVit Piperine 95 се препоръчва за спортисти и тези, които работят усилено физически или психически. OstroVit Piperine 95 може да се използва и от хора, които са заседнала и поради това са по-уязвими към наддаване на тегло.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 30.06.2024 г. или до изчерпване на количествата