Навигация
Кошница

PIC solution / Пик сълюшън Апарат за кръвно налягане Mobile Rapid

Следи кръвното си лесно и удобно с апарата Mobile Rapid от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена!

Първият автоматичен апарат за кръвно налягане "all in one" от Pic може да се синхронизира с вашия смартфон. Благодарение на това нововъведение, можеш да наблюдаваш кръвното си налягане и да следиш промените чрез телефона си.

Технологията Rapid-Tech гарантира бързо, удобно и точно измерване. Тя е в състояние да открие нередности в сърдечния ритъм. Друго нейно предимство е, че позволява да се отчита в момента на надуване на маншета. Осреднява стойността от последните 3 измервания, за да направи резултата по-надежден. Характерната компактна форма и извитите линии подобряват привлекателността на апарата, създаден в съответствие с подхода DLS (Design Language Solution).

Благодарение на големия дисплей със задна подсветка разчитането става ясно и бързо, дори на тъмно. Графичният индикатор показва кръвното налягане, докато Mobile Rapid извършва трикратно измерване за точност. Функцията памет позволява запаметяването на 200 резултата за двама души. Чрез приложението Pic Health Station, простото отчитане се превръща в пълен, постоянен запис на кръвното налягане, с данни и графики, които са лесни за четене, управление и споделяне с лекар по имейл.

Mobile Rapid е единственият апарат за кръвно налягане, който може да се синхронизира със смартфони с помощта на приложение Pic Health Station. То ви позволява да записвате показанията на кръвното налягане, да преглеждаш данните винаги когато е необходимо и да изчислявате средното седмично или месечно отчитане. Това от своя страна позволява да създадеш безценен дневник, който винаги е ясен, прост и актуален, а също така е под ръка, за да споделиш с лекар, където и да се намираш.

Италианската компания PIC solution е специализирана в разработване и производство на медицински изделия. Сред тях са апарати за измерване на кръвно налягане, термометри, инхалатори за аерозолна терапия, пластири и санитарни продукти. Всяко едно от тези направления е представено от изключително разнообразни продукти с качество, гарантирано с редица европейски и международни сертификати.

Характеристики:

  • Вграден маншет с размер 22-42 см
  • Адаптер за ток
  • Удобна чанта за носене
  • Инструкция за употреба
  • 5 години гаранция