Навигация
Кошница

PHYTOvolume / ФИТО балсам за обем на косата 175 мл

Върни обема на косата си с маската Phytovolume от Phyto! Купи лесно и изгодно!

Phytovolume Volumizing Mask е невероятно мека и гладка, благодарение на своята формула. Тя е създадена специално, за да не утежнява фината и безжизнена коса.

Маската се грижи да подсили косата и да подобри нейната еластичност.

Няколко активни съставки се грижат за ефикасността на продукта:

  • Екстрактът от бамбук се използва, заради свойството на растението да е твърдо, но гъвкаво, силно и леко. Познат като „зелена стомана“, бамбукът се използва като строителен материал в Азия. Благодарение на високата си концентрация на силициев двуокис, бамбукът спомага за доброто състояние на влакната на косата. Той подхранва и допринася за устойчивостта и плътността на косъмчетата. Кортексът възстановява веществата, а косата възвръща силата и плътността си.
  • Екстрактът от бял равнец и очеболец е подбран от Phyto като съставка, която придава обем на фината и безжизнена коса. Тонизиращите действия на съставките придават обем, който не утежнява косъма. Косата изглежда видимо по-гъста.
  • Растителните екстракти са традиционен заместител на водата в продуктите на Phyto. Така продуктите имат по-висока концентрация на растителни състави.

В резултат на редовна употреба на маската, косата ти е по-жизнена, красива и обемна. Тя става лесна за разплитане и стилизиране, възвръща структурата си и е незабавно подхранена и еластична. Обемът е зашеметяващ, а косата изглежда по-плътна.

Състав:

Aqua/Water*, Glycerin Hydroxyethylcellulose*, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil*, Phenoxyethanol, Fragrance, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*, Potentilla Erecta Root Extract*, Achillea Millefolium Extract*, Polyquaternium-37, Panthenol, Bambusa Vulgaris Water*, Polyquaternium-53*, Hydroxypropylgluconamide, Cetrimonium Chloride*, Citric Acid*, Hydroxypropylammonium Gluconate, Hydroylzed Pea Protein*, Disodium Phosphate, Sodium Phosphate, Polysorbate 60*, Potassium Sorbate, Tartaric Acid, Sodium Benzoate, 1483A.

* plant origin.

Начин на употреба:

Нанеси малко количество от маската по дължината и краищата на косата си, докато е мокра. Остави да подейства от 2 до 3 минути, за да подобриш ефективността ѝ. Разреши косата, а след това отмий с вода.

Използвай заедно с останалите продукти от серията Phytovolume за още по-добър ефект.

Опаковка: 150 мл