Навигация
Кошница

PHYTOcyane / ФИТО Фитоциан Tерапия за мъже против реактивен косопад 12 бр ампули

Косопадът е обратим процес! Формула с 99% съставки от естествен произход

TЕРАПИЯ ПРОТИВ КОСОПАД PHYTOCYANE ПРИ МЪЖЕ

Създаден да задоволи нуждите на мъжете, сблъскали се с неприятния процес на изтъняване на косата, особено в зоната на слепоочията и горната част на черепа (засегнатите области са много локализирани) за повече от 6 месеца.

Част от причините за това могат да бъдат: хормонален дисбаланс (поради стареене или наследственост). НОВА патентована иновативна формула - Терапия против косопад при МЪЖЕ PHYTOCYANE. Концентрира естествени активни съставки с клинично доказана ефективност, сред които:

  • Патентован екстракт от Мака – влияе на Wnt протеина, така че да активира и удължи растежа на косата. Wnt е от съществено значение за активирането на стволовите клетки в космения фоликул и стартирането на нов цикъл.
  • Патентован екстракт от гъба Шийтаке – стимулира производството на ензим сиртуин – "протеин на младостта", който поддържа живота на клетките и стимулира автозащитната система.,
  • Биовекторизирана аминокиселина – участва в синтеза на ензими в тялото.
  • Витамин B3 (Ниацинамид) – помага за изграждането на кератин, вид протеин, който поддържа косата жизнена и здрава.

Начин на употреба: Нанесете серума върху чиста коса сектор по сектор с помощта на апликатора. Без изплакване. Не омазнява косата.

Употреба – 3 пъти седмично за период от 3 месеца.

Препоръчителна програма – 3 месеца лечение 2 пъти годишно.

Опаковка: 12 флакона x 3.5мл

СИЛАТА НА РАСТЕНИЯТА

Специалистите на PHYTO знаят, че здравата и красива коса се нуждае от натурална грижа!

Продуктите ПРОТИВ КОСОПАД с марка PHYTO вече от десетилетия представляват синергия от експертен научен опит и всеобхватната сила на растенията. Иновации с цялостно действие, което таргетира проблемите свързани със загуба на коса, липса на обем, плътност и жизненост.

За PHYTO красотата изисква позадълбочен подход. Затова експертите намират решение, което не само забавя косопада, но стимулира растежа на нова коса.

Клинично доказана ефективност, базирана на активни съставки с растителен и натурален произход!

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.06.2024 г. или до изчерпване на количествата