Навигация
Кошница

PHYTO Purple / ФИТО Маска за неутрализиране на жълти нюанси 200 мл

Погрижи се за боядисаната руса коса с маската от серията PHYTO PURPLE! Поръчай тук бързо и изгодно!

ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА ЗА НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА ЖЪЛТИ НЮАНСИ

Експертите на PHYTO заменят съдържанието на вода с растителен екстракт от лечебна бяла ружа във формулите на всички серии за грижа за косата.
Обичайно този екстракт бива комбиниран със специфична активна съставка, за да посрещне съответните нужди на скалпа и косата.
Доказано високото съдържание на полизахариди и способността на бялата ружа да улавя и задържа вода, прави косата по мека, еластична и придава двойно повече блясък. Растението е органично отгледано с произход Франция.
Планинското бяло цвете Еделвайс, което най често расте в алпийска среда, е сред звездните съставки във формулата на серията за неутрализиране на нежелани жълти и медни нюанси PURPLE. Познато още като ''лъвска лапа'', растението е изключително устойчиво с мощен защитен механизъм и антиоксидантно действие.
Еделвайсът е богат на биоактивни молекули, които се борят срещу свободните радикали (флавоноиди и леонтоподова киселина) и предпазват цвета на косата.

Възстановяващата маска от новата серия за грижа за боядисана руса коса PURPLE подхранва чувствителната и увредена коса и възвръща студените пепелни, платинени и сиви нюанси.
Продуктът е с богата кремообразна текстура и лилав цвят.
Формулата съдържа 97% съставки с естествен произход, сред които:

  • Органичен екстракт от лечебна бяла ружа доказано придава двойно повече блясък на косъмните влакна;
  • Лилави пигменти неутрализират нежеланите жълти и медни нюанси;
  • Екстракт от Еделвайс благодарение на мощния си защитен механизъм и антиоксидантно действие предпазва русия цвят на косата;
  • Масло от Шеа има възстановяващо и подхранващо действие.

Начин на употреба: Нанесете от маската по дължините на косата след измиване с шампоана от серията. Оставете да подейства за 5 до 7 минути, след което изплакнете.

Резултат: Чувствителната и увредена коса е възстановена и подхранена. Маската въвръща студените пепелни, платинени и сиви нюанси.

За оптимален ефект използвай цялата серия PHYTOCOLOR.

Опаковка: 150 мл

Потребителите търсят още: Фито, phyto маска, phyto продукти, phyto bg