Навигация
Кошница

PHYTOphanere / Фитофанер 120 капсули за коса и нокти

Направи ноктите и косата си по-здрави с хранителната добавка от Phyto! Поръчай тук бързо и изгодно!

Заздрави ноктите и косата си с PHYTOPHANERE Cheveux et ongles. Добавката не само ги заздравява, но помага и в борбата против косопад.

Подхранващите елементи стимулират растежа на ноктите и ги правят по-устойчиви, особено ако са чупливи и тънки.

Формулата съдържа бирена мая, която е богата на амино киселини и подсилва косата и ноктите.

Характеристики:

  • ПОДПОМАГА ЖИЗНЕНОСТТА И ПОДСИЛВА КОСА И НОКТИ – Бирената мая е богата на амино киселини, които съдържат сяра и витамин B6 и които са незаменими в асимилацията и обработката на съдържащи сяра амино киселини.
  • ПОДОБРЯВА БОРБАТА С КОСОПАДА И СТИМУЛИРА РАСТЕЖА НА КОСАТА И НОКТИТЕ – Бирената мая (Saccharomyces cerevisiae) е основен източник на витамини от група B. Тези витамини, особено Биотинът (вит. B8), Пантотенът (вит. B5) и Пиридоксинът (вит. B6) са основни за защитата на кожата и за здравословното функциониране на мастните жлези. Те подсигуряват красотата и плътността на косата и ноктите.
  • Рибофлавинът е известен като незаменим енергиен източник.
  • Витамините B2, B5, B6 и B8 стимулират клетъчния обмен и подпомагат растежа на косата.
  • ЗАЩИТАВА, ОСИГУРЯВА КРАСОТАТА НА КОЖА (И СКАЛП), КОСА И НОКТИ – Маслото от пшеничен зародиш е естествен източник на α-Токоферол (вит. Е), който е естествен антиоксидант, благодарение на основни мастни киселини, които ограничават перокцидацията.
  • Маслото от семена на пореч е признато за високата концентрация на γ-линоленова киселина, прекурсор на простагландините, които са жизненоважни за функционирането на клетките. Това масло съдържа и подхранващата линолова киселина.
  • Маслото, добито от студеноводна риба, което е източник на основни мастни киселини като Eicosapentaenoic (EPA) и Docosahexaenoic (DHA), прекурсори на простагландините Омага 3 и Омега 6, балансира и регулира функциите на кожата.
  • Оризовите трици са богати на γ-Оризанолова киселина. Те защитават както основните мастни киселини, така и деликатните витамини, които са силни антиоксиданти.

Състав:

Gelatin, Carrot Oil In Sunflower Oil With Rosmary Extract, Acerola Extract Enriched with Vitamin C, Glycerin, Borage Seed Oil at 20% GLA, Hydrogenated Soybean Oil, Fish Oil, Rice Bran Oil, L-Alpha Tocopheryl Acetate, Yeast, Wheat Germ Oil, Calcium Pantothenate, Soybean Lecithin (Gluten), Orizanol, Pyridoxine Chlorhydrate, Riboflavine, Biotin, Colors: E 171,E 172, Cereal Flavor.

Начин на употреба:

Приемай по 2 капсули на ден заедно с много вода. Препоръчително е да ги взимаш сутрин. Приемай в продължение на 4 месеца.

За оптимален ефект използвай цялата серия на Phyto.

Опаковка: 250 мл и PET 100% рециклируема

Потребителите търсят още: Фито, phyto добавка, phyto продукти, phyto bg