Навигация
Кошница

Phyto

PHYTO Purple / ФИТО Шампоан за неутрализиране на жълти нюанси 250 мл
-20 %
Погрижи се за боядисаната си коса с шампоана от серията PHYTOPURPLE ! Поръчай тук бързо и изгодно! ШАМПОАН ЗА НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА ЖЪЛТИ НЮАНСИ Експертите на PHYTO заменят съдържанието на вода с растителен екстракт от лечебна бяла ружа във формулите на всички серии за грижа за косата.Обичайно то..
25,03 лв. 31,29 лв.
PHYTO SOFTNESS / ФИТО шампоан за ежедневна защита 250 мл
-20 %
PHYTO SOFTNESS ПОДДЪРЖА ЕСТЕСТВЕНИЯ БАЛАНС НА СКАЛПАФормула с 89% съставки от естествен произход. Шампоанът от новата серия за грижа за коса Softness има изключително нежно почистващо действие. Предназначен е за ежедневна употреба и е подходящ за цялото семейство.Продуктът възстановява ..
25,03 лв. 31,29 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Шампоан за боядисана коса 250 мл
-20 %
Погрижи се за боядисаната си коса с шампоана от серията PHYTOCOLOR Protecting Shampoo! Поръчай тук бързо и изгодно! ШАМПОАН ЗА ЗАЩИТА НА ЦВЕТА Шампоанът от новата серия за грижа за боядисана коса COLOR нежно почиства скалпа и косата и "заключва" цветните пигменти в косъма. Подходящ за боядисана ко..
22,31 лв. 27,89 лв.
PHYTOcyane / ФИТО Фитоциан Шампоан против косопад за жени 250 мл
-20 %
Укрепващ шампоан, който възстановява плътността и блясъка на косата. Подготвя скалпа и подобрява действието от употребата на терапиите против реактивен и прогресивен косопад на марка PHYTO. Шампоанът съдържа синергична комбинация от растителни активни съставки за възстановяване на жизнеността на ко..
25,03 лв. 31,29 лв.
PHYTOcyane / ФИТО Фитоциан Шампоан против косопад за мъже 250 мл
-20 %
Укрепващ шампоан, който възстановява плътността и блясъка на косата. Подготвя скалпа и подобрява действието от употребата на серума против косопад за мъже на марка PHYTO. Шампоанът съдържа синергична комбинация от растителни активни съставки за възстановяване на жизнеността на косата. Нежно по..
25,03 лв. 31,29 лв.
PHYTOvolume / ФИТО Шампоан за обем на косата 250 мл
-20 %
Върни обема в косата си с шампоана Phytovolume! Поръчай тук бързо и изгодно! ШАМПОАН ЗА ОБЕМ VOLUME Подобрена формула Подходящ за тънка, фина коса Нежно почиства скалпа и косата и придава плътност на косъмните влакна за по-обемна прическа. Съдържа 90% съставки от естествен произход, сред които:..
25,03 лв. 31,29 лв.
PHYTO 7 NOURISHMENT/ ФИТО 7 подхранващ дневен крем с растителни екстракти за суха коса 50 мл
-20 %
Хидратирай косата си с дневния крем специално за нея от Phyto! Поръчай тук бързо и изгодно!  Phyto 7 NOURISHMENT Day Cream съдържа екстракт от 7 растения. Кремът е подходящ за суха и много суха коса. Формулата комбинира силите на екстрактите от невен, репей, градински чай, розмарин, върба, соя..
26,24 лв. 32,80 лв.
PHYTO Purple / ФИТО Маска за неутрализиране на жълти нюанси 200 мл
-20 %
Погрижи се за боядисаната руса коса с маската от серията PHYTO PURPLE! Поръчай тук бързо и изгодно! ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА ЗА НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА ЖЪЛТИ НЮАНСИ Експертите на PHYTO заменят съдържанието на вода с растителен екстракт от лечебна бяла ружа във формулите на всички серии за грижа за косата.Об..
48,79 лв. 60,99 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Балсам за възвръщане на блясъка 175 мл
-20 %
Погрижи се за боядисаната си коса с Балсам за възвръщане на блясъка от серията PHYTOCOLOR! Поръчай тук бързо и изгодно! БАЛСАМ ЗА ВЪЗВРЪЩАНЕ НА БЛЯСЪКА Балсамът от новата серия за грижа за боядисана коса COLOR разплита, подхранва и възвръща блясъка още след първата употреба. Деликатната копринена ..
29,59 лв. 36,99 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 1 Черно
-20 %
Открий перфектния черен цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 1 Noir за перфектния черен цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурни растителни екстракт..
25,59 лв. 31,99 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 10 екстра светло русо
-20 %
Боите за коса Фитоколор не съдържат амоняк, богати са на растителни пигменти и придават интензивен и естествен цвят и блясък на косата. Поръчай тук сега! Phytocolor е първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурни растителни екстракти. Боите Phytocolor не съдър..
25,59 лв. 31,99 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 3 Тъмен кестен
-20 %
Открий перфектния цвят тъмен кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 3 Châtain Fonc за перфектния цвят тъмен кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктур..
25,59 лв. 31,99 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 4 Кестен
-20 %
Открий перфектния цвят кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 4 Châtain за перфектния цвят кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурни растителни екс..
25,59 лв. 31,99 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 4.77 Шоколадов кестен
-20 %
Открий перфектния цвят шоколадов кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 4.77 Châtain Marron за перфектния цвят шоколадов кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефика..
25,59 лв. 31,99 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 5 Светъл кестен
-20 %
Открий перфектния цвят светъл кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 5 Châtain Clair за перфектния цвят светъл кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинк..
25,59 лв. 31,99 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 5.3 Светъл златист кестен
-20 %
Открий перфектния цвят светъл, златист кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 5.3 Châtain Clair Dore за перфектния цвят светъл, златист кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите тех..
25,59 лв. 31,99 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 5.5 Светъл махагон
-20 %
Открий перфектния светло махагонов цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR Light Mahogany Brown 5.5 за перфектния кафяво махагонов цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технолог..
25,59 лв. 31,99 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 5.7 Светъл кафяв кестен
-20 %
Открий перфектния цвят светлокафяв кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 5.7 Châtain Clair Marron за перфектния цвят светъл, кафяв кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите техноло..
25,59 лв. 31,99 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 6 Тъмно русо
-20 %
Открий перфектния тъмнорус цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 6 Blond Fonce за перфектния тъмно рус цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурни расти..
25,59 лв. 31,99 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 6.3 Тъмно златисто русо
-20 %
Открий перфектния тъмнозлатист рус цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 6.3 Blond Fonce Dore за перфектния тъмнозлатист рус цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефик..
25,59 лв. 31,99 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 6.77 светло кестеняво капучино
-20 %
Открий перфектния светлокестеняв цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 6.77 Marron Clair за перфектния светло кестеняв, капучино цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ..
25,59 лв. 31,99 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 7 Златисто русо
-20 %
Открий перфектния златисторус цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 7.3 Blond Dore за перфектния златисто рус цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурн..
25,59 лв. 31,99 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 7.3 Русо
-20 %
Открий перфектния рус цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 7 Blond за перфектния рус цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурни растителни екстракти. ..
25,59 лв. 31,99 лв.
PHYTOcolor / ФИТО Боя за коса 7.43  Медно русо
-20 %
Боите за коса Фитоколор не съдържат амоняк, богати са на растителни пигменти и придават интензивен и естествен цвят и блясък на косата. Поръчай тук сега! Phytocolor Etuis е първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурни растителни екстракти. Боите Phytocolor не..
25,59 лв. 31,99 лв.
Показани са от 1 до 24 от 46 резултата (2 страници)