Навигация
Кошница

Phyto

PHYTO RE30 / ФИТО РЕ30 терапия против бели коси 50 мл PHYTO RE30 / ФИТО РЕ30 терапия против бели коси 50 мл
Безплатна
Доставка
-20 %
Върни времето назад с терапията против бели коси от Phyto! Поръчай тук бързо и изгодно! Спри белите коси с RE30 Anti White Hair Treatment - първият продукт, който ги репигментира от корена. Продуктът не съдържа пигменти и не боядисва косата ти, но увеличава нивата на меланин в корена и връща загубе..
89,80 лв. 112,25 лв.
PHYTOapaisant / ФИТО Фитоапезан Успокояващ шампоан за чувствителен скалп 250 мл
-20 %
Погрижи се за чувствителния си скалп с противовъзпалителния шампоан от Phyto! Поръчай тук бързо и изгодно! PHYTOAPAISANT Shampooing ще подейства на скалпа ти още с първата употреба. Шампоанът съдържа екстракт от тученица, цикория, липа и пасифлора, комплекс Progenium и проантоциани от слез. Заедно, ..
24,76 лв. 30,95 лв.
PHYTOcedrat / ФИТО Фитоседрат Себорегулиращ шампоан 250 мл
-20 %
Погрижи се за мазния си скалп със себорегулиращия шампоан от Phyto! Поръчай тук бързо и изгодно! Шампоанът Phytocedrat предоставя синергия от 9 растителни съставки със стягащи свойства. Благодарение на розмарина, копривата, градинския чай и репей, смесени с етерично масло от лимон, скалпа е почистен..
22,76 лв. 28,45 лв.
PHYTOcyane / ФИТО Фитоциан Tерапия за жени против прогресивен косопад 12 бр ампули PHYTOcyane / ФИТО Фитоциан Tерапия за жени против прогресивен косопад 12 бр ампули
Безплатна
Доставка
-20 %
Косопадът е обратим процес! Формула с 99% съставки от естествен произход TЕРАПИЯ ПРОТИВ ПРОГРЕСИВЕН КОСОПАД PHYTOCYANE ПРИ ЖЕНИ Създаден да задоволи нуждите на жените, сблъскали се с неприятния процес на изтъняване на косата, дифузна загуба на капилярна маса за повече от 6 месеца. Част от причини..
83,96 лв. 104,95 лв.
PHYTOcyane / ФИТО Фитоциан Tерапия за жени против реактивен косопад 12 бр ампули PHYTOcyane / ФИТО Фитоциан Tерапия за жени против реактивен косопад 12 бр ампули
Безплатна
Доставка
-20 %
Косопадът е обратим процес! Формула с 99% съставки от естествен произход TЕРАПИЯ ПРОТИВ РЕАКТИВЕН КОСОПАД PHYTOCYANE ПРИ ЖЕНИ Създаден да задоволи нуждите на жените, сблъскали се с неприятния процес на внезапна и масивна, загуба на обем, плътност и блясък на косата. Част от причините за това мога..
63,96 лв. 79,95 лв.
PHYTOcyane / ФИТО Фитоциан Tерапия за мъже против реактивен косопад 12 бр ампули PHYTOcyane / ФИТО Фитоциан Tерапия за мъже против реактивен косопад 12 бр ампули
Безплатна
Доставка
-20 %
Косопадът е обратим процес! Формула с 99% съставки от естествен произходTЕРАПИЯ ПРОТИВ КОСОПАД PHYTOCYANE ПРИ МЪЖЕСъздаден да задоволи нуждите на мъжете, сблъскали се с неприятния процес на изтъняване на косата, особено в зоната на слепоочията и горната част на черепа (засегнатите области са..
83,96 лв. 104,95 лв.
PHYTOcyane / ФИТО Фитоциан Шампоан против косопад за жени 250 мл
-20 %
Укрепващ шампоан, който възстановява плътността и блясъка на косата. Подготвя скалпа и подобрява действието от употребата на терапиите против реактивен и прогресивен косопад на марка PHYTO. Шампоанът съдържа синергична комбинация от растителни активни съставки за възстановяване на жизнеността на ко..
23,76 лв. 29,70 лв.
PHYTOcyane / ФИТО Фитоциан Шампоан против косопад за мъже 250 мл
-20 %
Укрепващ шампоан, който възстановява плътността и блясъка на косата. Подготвя скалпа и подобрява действието от употребата на серума против косопад за мъже на марка PHYTO. Шампоанът съдържа синергична комбинация от растителни активни съставки за възстановяване на жизнеността на косата. Нежно по..
23,76 лв. 29,70 лв.
PHYTOpanama / ФИТО Фитопанама Шампоан за мазен скалп честа употреба 250 мл
-20 %
Кажи сбогом на мазния скалп с шампоана за честа употреба от Phyto! Поръчай тук бързо, лесно и изгодно! Шампоанът PHYTOPANAMA+ абсорбира излишната мазнина от скалпа ти благодарение на екстракта от Quillaja. Екстрактът от кора на сапунено дърво се грижи за чистота и свежеста на костата ти. Шампоанът щ..
22,76 лв. 28,45 лв.
PHYTOphanere / Фитофанер 120 капсули за коса и нокти
Безплатна
Доставка
-20 %
Направи ноктите и косата си по-здрави с хранителната добавка от Phyto! Поръчай тук бързо и изгодно! Заздрави ноктите и косата си с PHYTOPHANERE Cheveux et ongles. Добавката не само ги заздравява, но помага и в борбата против косопад. Подхранващите елементи стимулират растежа на ноктите и ги правят..
73,32 лв. 91,65 лв.
PHYTOsquam / ФИТО интензивен шампоан против пърхот 125 мл
-20 %
Сбогувай се с пърхота с интензивния шампоан Phytosquam от Phyto! Купи лесно и изгодно! Phytosquam Intense е интензивен шампоан против пърхот. Той е създаден специално, за да се бори с острия пърхот и раздразнен скалп. Продуктът има уникална гел-текстура, която лесно се разнася върху скалпа, а при ..
29,72 лв. 37,15 лв.
PHYTOsquam / ФИТО почистващ шампоан против пърхот за мазна коса 250 мл
-20 %
Почистваща формула против пърхот, която комбинира концентрирани естествени активни съставки. PHYTOSQUAM Purifiant  Shampooing съчетава двойна ефикасност - против пърхот и разкрасяване на косата. Титруван растителен комплекс против пърхот със 100% растителен и естествен произход - черен пи..
27,96 лв. 34,95 лв.
PHYTO SOFTNESS ПОДХРАНВА И ДОПРИНАСЯ ЗА ПО-ЛЕСНОТО РАЗРЕСВАНЕ НА КОСАТАФормула с 96% съставки от естествен произход.  Балсамът от новата серия за грижа за коса Softness има омекотяващо, подхранващо и подсилващо блясъка действие. Предназначен е за ежедневна употреба и е подходящ за ця..
36,70 лв.
PHYTO SOFTNESS ПОДДЪРЖА ЕСТЕСТВЕНИЯ БАЛАНС НА СКАЛПАФормула с 89% съставки от естествен произход. Шампоанът от новата серия за грижа за коса Softness има изключително нежно почистващо действие. Предназначен е за ежедневна употреба и е подходящ за цялото семейство.Продуктът възстановява ..
29,70 лв.
Открий перфектния черен цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 1 Noir за перфектния черен цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурни растителни екстракт..
31,45 лв.
Боите за коса Фитоколор не съдържат амоняк, богати са на растителни пигменти и придават интензивен и естествен цвят и блясък на косата. Поръчай тук сега! Phytocolor е първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурни растителни екстракти. Боите Phytocolor не съдър..
31,45 лв.
Открий перфектния цвят тъмен кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 3 Châtain Fonc за перфектния цвят тъмен кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктур..
31,45 лв.
Открий перфектния цвят кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 4 Châtain за перфектния цвят кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинктурни растителни екс..
31,45 лв.
Открий перфектния цвят шоколадов кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 4.77 Châtain Marron за перфектния цвят шоколадов кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефика..
31,45 лв.
Открий перфектния цвят светъл кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 5 Châtain Clair за перфектния цвят светъл кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните тинк..
31,45 лв.
Открий перфектния цвят светъл, златист кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 5.3 Châtain Clair Dore за перфектния цвят светъл, златист кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите тех..
31,45 лв.
Открий перфектния тъмношоколадов рус цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR Etuis 5.35 за перфектния млечно шоколадов цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технологии с ефикасните т..
31,45 лв.
Открий перфектния светло махагонов цвят за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR Light Mahogany Brown 5.5 за перфектния кафяво махагонов цвят! Първата серия боя за коса, която съчетава високите технолог..
31,45 лв.
Открий перфектния цвят светлокафяв кестен за теб от Phyto! Купи лесно и изгодно! Избери дълготрайния ефект, блясък и защита с боите за коса Phytocolor! Изпробвай PHYTOCOLOR 5.7 Châtain Clair Marron за перфектния цвят светъл, кафяв кестен! Първата серия боя за коса, която съчетава високите техноло..
31,45 лв.
Показани са от 1 до 24 от 48 резултата (2 страници)