Навигация
Кошница

OstroVit Phenylalanine / L-Phenylalanine Powder 200 гр. 400 Дози

OstroVit Phenylalanine / L-Phenylalanine Powder 200 гр. 400 Дози
OstroVit Phenylalanine / L-Phenylalanine Powder 200 гр. 400 Дози
  23,95 лв.
  Купи
  OstroVit Phenylalanine / L-Phenylalanine Powder е висококачествена хранителна добавка, която съдържа само една съставка и това е - фенилаланин.

  Продуктът е създаден за най-взискателните спортисти, които искат висока бионаличност, отлична разтворимост, перфектна фрагментация и най-вече да е без ненужни добавки.

  OstroVit се фокусира върху качеството, фармацевтичната микронизация, минималистичния дизайн и гаранцията за постигане на желаните резултати.

  Фенилаланинът е органично съединение, принадлежащо към групата на екзогенните аминокиселини, което означава, че си го набавяме, само чрез храната, тъй като тялото ни няма способността да го синтезира това самостоятелно.

  Това е една от незаменимите аминокиселини, която е в основното ядро на естествената протеинова структура. Фенилаланинът е от съществено значение за правилното функциониране на нашата нервна система, производството на други важни съединения като: хормони и невротрансмитери.

  Основно се съдържа в храни, като: месо, риба, яйца и млечни продукти.

  Има благоприятен ефект при хора целящи да подобрят своите когнитивни умения, концентрацията, фокуса и настроението по време на тренировката си.

  Може да подпомогне процесите, които са отговорни за правилното функциониране на щитовидната жлеза и надбъбречните жлези.


  Ползите от OstroVit Phenylalanine / L-Phenylalanine Powder биват:

  • Допринася в контрола на апетита;
  • Поддържа фокуса и концентрацията;
  • Подпомага правилното функциониране на нервната система;
  • Аминокиселина, която допринася за синтеза на важни хормони и невротрансмитери;
  • Може да поддържа прокогнитивни процеси;
  • Действа положително върху настроението ни;
  • Подобрява възстановителните процеси;


  Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 1 лъжичка) от OstroVit Phenylalanine / L-Phenylalanine Powder разредена в 100-150 мл вода, веднъж дневно.