Навигация
Кошница

OstroVit Elite Krill Oil 500 mg 60 Гел капсули 30 Дози

OstroVit Elite Krill Oil 500 mg 60 Гел капсули 30 Дози
OstroVit Elite Krill Oil 500 mg 60 Гел капсули 30 Дози
  35,95 лв.
  Купи
  OstroVit Pharma Elite Krill Oil 500 mg е хранителна добавка съдържаща рибено масло, извлечено от Крил. Това е ракообразен приличащ на скарида зоопланктон, който обитава Атлантическия и Тихия океан. Това масло се възприема за по-биоактивен и ефективен източник на омега 3 мастни киселини, отколкото обикновеното рибено масло.

  Крилът е източник на омега 3 мастни киселини EPA и DHA. Омега 3 мастните киселини в криловото масло съставляват до 30% от цялото мастно съдържание на планктона.

  Криловото масло съдържа и други биоактивни вещества, като: фосфолипиди и астаксантин.

  Фосфолипидите са есенциални за човешкия организъм, защото той не ги произвежда, затова е необходимо да си ги набавяме чрез храната. Една от най-съществените им функции е участието им в строежа на клетъчните мембрани.

  Астаксантинът е мастно разтворим, силен антиоксидант. Изключително полезен за мозъка, кожата и други органи с висока концентрация на мастни киселини. За кожата той е особено ценен за защитата от свободни радикали, генерирани от активността на ултравиолетовото лъчение на слънцето.

  Предимства на OstroVit Pharma Elite Krill Oil 1000 mg биват:

  • Понижава нивата на холестерола;
  • Намалява кръвното налягане;
  • Подопомага сърдечно-съдовата система;
  • Спомага функциите на нервната система;
  • Подобрява мозъчните функции;
  • Ускорява възстановителните процеси;
  • Притежава силно имуностимулиращо действие;
  • Стъклена опаковка;


  OstroVit Pharma е ново подразделение на OstroVit и предлага специална гама от продукти, която е създадена конкретно, за да посрещне нуждите на аптеките и на клиентите свикнали да получават максимално качество. Тази серия от продукти се предлага само и единствено в стъклени опаковки.

  Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 1 гел капсула) от OstroVit Pharma Elite Krill Oil 1000 mg от 1-3 пъти дневно с храната.