Навигация
Кошница

OstroVit Vitamin B Complex + C & E 30 Таблетки 30 Дози

Vitamin B Complex + C & E е висококачествена хранителна добавка, която съдържа всички витамини от B групата, обогатени с витамин C и E.

Витамините от B-комплекс са водоразтворими и са осем на брой. Те са от съществено значение за различните метаболитни процеси и превръщането на храната в енергия, което ни помага да бъдем активни всеки ден. Повечето от тях не се съхраняват в тялото, което налага редовният им прием, чрез храната или под формата на добавка. Витамини B1, B2, B3, и B7 участват в различни аспекти от производството на енергия; витамин B6 е от съществено значение за амино-киселинния метаболизъм; B9 и B12 са изключително нужни за деленето на клетките. Освен това , всеки един от тези витамини изпълнява и множество от допълнителни функции.

Предимства на OstroVit Vitamin B Complex + C & E биват:

  • Подпомага функциите на сърдечната, нервната и имунната система;
  • Подобрява усвояването на хранителните вещества;
  • Подсилва мисловната дейност и концентрацията;
  • Повишава тонуса;
  • Оказва благоприятно въздействие върху структурата на кожата и костите;
  • Ускорява възстановителните процеси;
  • Има антиоксидантни свойства;
  • Забавя процесите на стареене в организма;

Витамин C е мощен антиоксидант и е жизненоважен за тялото ни, защото подобрява функциите на нервната система, намалява чувството на умора и засилва имунната система. Също така е мощен антиоксидант и се бори със свободните радикали и забавя процесите на стареене на клетките в организма.

Витамин E е важен мастно разтворим витамин и антиоксидант, който помага за предпазването на клетъчните мембрани от увреждания, причинени от свободните радикали и предотвратява окисляването на лошия холестерол. Също така играе важна роля в производството на червени кръвни клетки и помага на тялото да използва пълноценно витамин K.

Начин на употреба: приемайте по 1 таблетка веднъж дневно.

Производител: OstroVit, Poland

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 11.06.2023 г. или до изчерпване на количествата