Навигация
Кошница

OstroVit BCAA Shot 80 мл 1 Доза Лимон и лайм с череша

OstroVit BCAA Shot 80 мл 1 Доза Лимон и лайм с череша
-20 %
OstroVit BCAA Shot 80 мл 1 Доза Лимон и лайм с череша
  2,40 лв.
  3,00 лв.
  Купи
  Ostrovit BCAA Shot е течна хранителна добавка. Негазирана напитка, съдържаща Аминокиселини с разклонена верига(4000mg/80ml). Ostrovit BCAA Shot е хранителна добавка предназначена за хора, които имат нужда от по-добро възстановяване по време и след тренировка, както и при натоварено ежедневие!

  Ostrovit BCAA Shot е продукт с висока концентрация на аминокиселини с разклонена верига, известни като BCAA под формата на удобен за консумация шот. Всеки шот съдържа до 4000мг BCAA в съотношение 2: 1: 1, осигуряващо 2000 мг от аминокиселината L-левцин.

  BCAAs (левцин, изолевцин и валин) са основни аминокиселини, които тялото ни не е в състояние само да синтезира. Те трябва да се набавят от добавки като Ostrovit BCAA Shot или храна. BCAA представляват почти 40% от сухия човешки мускул, което ги прави най-използваните за изграждане на тъкани. BCAA се използват от тялото при силен стрес, например при интензивно физическо натоварване, за да задоволят енергийните нужди. Тези аминокиселини увеличават запаса на азот в тялото и предпазват мускулите от разграждане.

        високо съдържание на BCAA
        оптимална доза есенциални аминокиселини
        2000мг левцин във всяка доза
        ускорява покачването на мускулна маса
        подобрява възстановяването
        перфектно съотношение на BCAA - 2:1:1

  Всяка доза Ostrovit BCAA Shot съдържа 4 грама аминокиселини, есенциални за покачването на мускулна маса и подтискане на катаболните ефекти в организма след тежко физическо натоварване.

  Тъй като не е нжуно да бъдат храносмилани, аминокиселините в Ostrovit BCAA Shot се усвояват максимално бързо и са перфектното решение за активно спортуващия!

  Изследванията показват, че приемът на BCAA по време и след тренировка засилват в по-голяма степен протеиновия синтез и предотвратяват мускулния разпад в сравнение със суроватъчен протеин или есенциални аминокиселини.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 30.09.2022 г. или до изчерпване на количествата