Навигация
Кошница

Osmoforce kids / Осмофорс гел при шарка и варицела

OSMOFORCE KIDS/Осмофорс Кидс гел при шарка е охлаждащ гел за успокояване на кожни раздразнения може да помогне и за намаляване желанието за чесане, провокирано от специфичен сърбеж, в т.ч. и при шарка и варицела.

OSMOFORCE KIDS е хидрогел, който има охлаждащ ефект след нанасяне върху кожата, благодарение на осмозата, а това може да доведе до успокояване на сърбежа асоцииран с варицела и други. Хидрогелът охлажда и успокоява, подобрява състоянието на раздразнената от обрива кожа.

Хидрогелът OSMOFORCE KIDS не повлиява, не въздейства върху произхода на дискомфорта в т.ч. и на шарката, а само подобрява състоянието на раздразнените участъци от кожата. Подходящ е при ухапвания от насекоми, допир с растения, слънчево изгаряне.

OSMOFORCE KIDS охлаждащ гел за успокояване на кожни раздразнения почиства и хидратира, което подобрява състоянието на кожата. Намалява желанието за чесане на раздразнените зони, което има протективно действие по отношение разраняване на кожата.

 

Характеристики:

  • OSMOFORCE KIDS е прозрачен и лесен за прилагане гел без мирис.
  • OSMOFORCE KIDS може да се ползва върху цялото тяло и главата (като се избягва контакт с очите).
  • OSMOFORCE KIDS е подходящ за възрастни и деца над 6 месечна възраст.
  • OSMOFORCE KIDS има мека консистенция и бързо се абсорбира от кожата.
  • OSMOFORCE KIDS успокоява кожата, чрез хидратиране, охлажда, намалява сърбежа, ограничава разчесването, предпазва от появата на белези и ускорява самовъзстановяването.
  • OSMOFORCE KIDS е важно научно постижение в борбата с досадния сърбеж, съдържащ революционно новата технология наречена Osmo4.

 

Активна съставка:

OSMO4 е патентована формула, базирана на синергичното действие на glycerol и glycol, затворени в карбомерна структура.

 

Начин на употреба:

Преди нанасяне, ръцете първо трябва да се измият и подсушат. От тубичката се изстисква малко гел, след което внимателно се втрива в засегнатите от обрива места върху кожата с леки масажиращи движения.

След нанасяне, ръцете отново се измиват. Гелът трябва да се прилага по два или три пъти дневно, или всеки път, когато се налага облекчаване на сърбежа. Задължително прочетете листовката преди употреба.

Благодарение на съставките си OSMOFORCE KIDS охлаждащ гел за успокояване на кожни раздразнения, постига впечатляващи резултати при успокояване на кожата.

 

Опаковка: 75 мл