Навигация
Кошница

OstroVit Omega 3 + ADEK / Vitamin A + D + E + K 120 Гел капсули 120 Дози

Черен Петък:
* Отстъпките важат само към физически лица - крайни клиенти и са валидни при поръчка на до 10 продукта от един и същи вид.
OstroVit Omega 3 + ADEK е хранителна добавка, предназначена за всички, които искат да се грижат ежедневно за здравето си.

Продуктът комбинира мастно разтворими витамини A, D, E и K, които са обогатени с омега-3 мастни киселини.

Всяка капсула Ви доставя до 180 mg EPA киселина и 120 mg DHA киселина, които укрепват имунитета и психическо здраве, имат антиоксидантни свойства и ви позволяват да се грижите за хормоналния си баланс.

Без значение какъв е начинът ви на живот, капсулите Omega 3 + ADEK OstroVit ще ви осигурят по-добро настроение, по-здрава кожа и коса, както и подобрена коагулация на кръвта.


Ползите от OstroVit Omega 3 + ADEK биват:

• Помага да поддържате кожата, косата и ноктите си здрави;
• Грижи се за здравите кости и зъби;
• Осигуряват правилна коагулация на кръвта;
• Укрепва имунната система;
• Благоприятства мускулните функции;
• Подобрява тонуса;
• Подкрепя сърдечно-съдовата система;
• Спомага умствените функции;


Витамин А засилва регенерацията на кожата и подпомага растежа на ноктите и косата. Оказва положително влияние върху имунитета и Ви позволява да се радвате на добро зрение.

Витамин D поддържа работата на имунната система, подпомага развитието и минерализацията на костите, както и ви помага да абсорбирате калций и фосфор.

Витамин Е има силно антиоксидантно въздействие и предотвратява увреждането на клетките. Той предпазва червените кръвни клетки и поддържа зрението.

Витамин К насърчава здравето на вашите кости и зъби, както и подпомага коагулацията на кръвта, благодарение на което раните зарастват по-бързо. Подобрява усвояемостта на витамин D.

Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 1 капсула) от OstroVit Omega 3 + ADEK веднъж дневно, за предпочитане след хранене.

Срок на промоцията

BLACK FRIDAY
Атрактивни предложениядо 27.11.2022 г. или до изчерпване на количествата