Навигация
Кошница

OstroVit Oat Fiber / Vege 200 гр. 40 Дози

OstroVit Oat Fiber / VEGE е висококачествена хранителна добавка съдържаща овесени фибри, която е напълно подходяща за вегани.

Продуктът се характеризира с естествен, зърнен аромат, което го прави перфектен като добавка към кисело мляко, каша или домашни печива.

Търсите ли естествено средство, което безопасно ще Ви позволи да постигнете усещане за ситост и да Ви подкрепи в процеса на отслабване?

OstroVit Oat Fiber VEGE е сред най-добрите продукти за тази цел!

Продуктът се препоръчва на всички хора, които искат да се погрижат за здравето си и търсят естествен източник на фибри. Добавката има широки здравословни и превантивни свойства. Намалява нарушенията на храносмилателния тракт и понижава податливостта на организма към заболявания като атеросклероза или исхемична болест на сърцето.

Овесените фибри съдържат висока концентрация на бета-глюкани, които понижават холестерола и също забавят усвояването на захарите. Редовната консумация на овесени бета-глюкани помага в борбата с лошия LDL холестерол.

Овесените фибри на OstroVit ефективно абсорбират водата, благодарение на което увеличават обема си. По този начин ви позволяват да се чувствате сити. В резултат на това усещате по-малка нужда за излишни храни, ядете по-малко и съответно отслабвате.

Също така няма животински съставки, така че фибрите могат да бъдат част от пълноценен вегански режим.


Ползите от OstroVit Oat Fiber / VEGE биват:

• Доставя усещане на ситост;
• Помага в етапи на чистене;
• Понижава вредния холестерол;
• Намалява нарушенията на храносмилателния тракт;
• Предпазва организма от заболявания;
• Регулира нивата на кръвната захар;
• Елиминира токсините от вашия организъм;


Начин на употреба: фибрите на прах могат да се смесват с вода, мляко, сок или кисело мляко. Можете да ги използвате и в смутита и каши. Освен това се съчетават добре и като добавка към тесто и тестени изделия.