Навигация
Кошница

NYDA EXSPRESS / НАЙДА ЕКСПРЕС Спрей против въшки 2х50 мл

НАЙДА ЕКСПРЕС СПРЕЙ ПРОТИВ ВЪШКИ И ГНИДИ 50 мл * 2

 

Спреят против въшки NYDA EXPRESS осигурява ефективно и безопасно лечение без риск от резистентност, благодарение на физическия си механизъм на работа. Действа на основата на двустепенен диметикон. Съдържа две специални силиконови масла - вискозна течност, сравнително трудна за изпаряване, и тънка, лесно летлива при стайна температура течност. Лесно се разпространява по скалпа, поради ниското повърхностно напрежение на комбинацията от съставки. Прониква дълбоко в дихателната система на въшките, като измества въздуха. Скоро след това летливият диметикон се изпарява, а по-вискозното силиконово масло се сгъстява и затваря респираторните отвори на паразитите, прекъсвайки надеждно и бързо снабдяването им с кислород. По сходен механизъм, спреят задушава яйцата (гнидите) и ларвите на въшките. Действа с едно приложение само след 10 минути. Не е необходимо лечението да се повтаря. Предназначен е за суха коса. След употребата му е достатъчно косата да се измие с обикновен шампоан. Всяка опаковка съдържа и гребен.

 Акценти:

 

Висока поносимост.

Доказана ефективност, независимо от факторите на средата.

Без токсични съставки.

Еднократна доза.

Без вероятност от резистентност.

Бърз ефект.

Унищожава яйцата (гнидите) и ларвите на паразитите.

С клинично доказано действие.

Без повторно нанасяне.

Грижовен към кожата и косата.

Състав: диметикон (92%, висок и нисък вискозитет), триглицериди със средна верига, восък от жожоба, аромат.

 

Проверка след лечението: Проверете косата отново след 8-10 дни. Ако е необходимо, повторете процедурата, както е описано по-горе.

 

Експресното лечение с NYDA спрей е безопасно и може да се повтаря толкова често, колкото е необходимо.

 

Противопоказания: NYDA express не трябва да се използва в случай на известна свръхчувствителност към който и да е от компонентите. Ако настъпи алергична реакция, спрете незабавно да употребата на медицинското изделие.

 

Опаковка: 2 бр. * 50 мл.

 

Производител: G. Pohl-Boskamp GmbH & Co. KG, Германия.

 

 

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 31.10.2022 г. или до изчерпване на количествата