Навигация
Кошница

Nutriversum Vita C D3 Vitamin C 500 mg Vitamin D 1000 IU 60 Таблетки, 60 Дози

Nutriversum Vita C D3 Vitamin C 500 mg Vitamin D 1000 IU 60 Таблетки, 60 Дози
Очаква доставка
Nutriversum Vita C D3 Vitamin C 500 mg Vitamin D 1000 IU 60 Таблетки, 60 Дози
  13,95 лв.
  Нашата имунна система е много сложна защитна система; която изисква правилната комбинация от десетки фактори; за да функционира перфектно; но наличието на 2 микроелемента е стълб на тази функция. Един от тях е нашият много силен антиоксидант витамин; витамин С*; който допринася за редица ползи за здравето. Друг играч с подобно значение е витамин D*; който тялото ни може да синтезира от слънцето през кожата ни; но през зимните месеци това количество по своята същност е по-ниско.

        Витамин С допринася за нормалното функциониране на имунната система по време на или след интензивни упражнения; нормалното образуване на колаген и чрез него поддържането на нормалното състояние и функция на кръвоносните съдове; нормалното състояние и функция на кожата; нормалното метаболитни процеси; произвеждащи енергия; нормалното функциониране на нервната система; за нормалното функциониране на имунната система; за защита на клетките от оксидативен стрес и за намаляване на умората и умората.
        Витамин D допринася за поддържането на здрави кости; поддържането на здрава мускулна функция; поддържането на нормални зъби и нормалното функциониране на имунната система.

  В светлината на това създадохме нашия продукт с витамин C D3; който подпомага тялото ни да поддържа добро здраве с високи дози от тези съставки.

       Всяка порция съдържа 500mg витамин C и 1000 IU D3.
       Лесен за преглъщане; под формата на таблетки.