Навигация
Кошница

Nutriversum Vegan Collagen Support with Hyaluronic Acid and Amino Acids 100 капсули, 100 Дози

Nutriversum Vegan Collagen Support with Hyaluronic Acid and Amino Acids 100 капсули, 100 Дози
Nutriversum Vegan Collagen Support with Hyaluronic Acid and Amino Acids 100 капсули, 100 Дози
  37,95 лв.
  Купи
  Всички знаем колко важен е колагенът; тъй като съставлява 75 от кожата; но с годините нивата на колаген в тялото непрекъснато намаляват и по този начин кожата може да загуби своята стегнатост. Повторното снабдяване с колаген с хранителни добавки може значително да попречи на този процес и дори може да помогне за възстановяване на опъването на кожата в случай на естествено появяващи се бръчки или стягане на корема след бременност.

  Това е причината; поради която съвременната индустрия за хранителни добавки има няколко вида колагенови продукти; но едно нещо е едно и също за всички тях: тъй като естествено колагенът се предлага само от животински източници; нито един от тях не отговаря на веганските или вегетарианските изисквания.

  Но това вече е минало!

  Разпознахме нуждата и коригирахме нашето портфолио! Създадохме такава формула; която уникално стои като мост между благотворното въздействие на колагена и веганския начин на живот.

  Основни характеристики:

       уникална формула
       активни съставки; подпомагащи производството на колаген
       100 подходящ за вегетарианци и вегани
       добавена хиалуронова киселина

  Vegan Collagen Support е продукт; който напълно освобождава всяка съставка; която произхожда от животински източници; тъй като не съдържа цял колагенов протеин; но съдържа уникалната матрица от всички внимателно подбрани агенти; които са идеалната комбинация за нашите тела да произвеждат това протеин с уникално страхотно въздействие върху здравето. С използването на нашия продукт можете да се уверите; че тялото ви получава желаната колагенова подкрепа от НАЙ-ДОБРИЯ източник; който може - от вас самите.


  Начин на прием:

  Приемайте по 1 капсула с първото и последното хранене с много вода!