Навигация
Кошница

Nutriversum Vegan Collagen Support with Hyaluronic Acid and Amino Acids 100 капсули, 100 Дози

Nutriversum Vegan Collagen Support with Hyaluronic Acid and Amino Acids 100 капсули, 100 Дози
-20 % Очаква доставка
Nutriversum Vegan Collagen Support with Hyaluronic Acid and Amino Acids 100 капсули, 100 Дози
  30,36 лв.
  37,95 лв.
  Всички знаем колко важен е колагенът; тъй като съставлява 75 от кожата; но с годините нивата на колаген в тялото непрекъснато намаляват и по този начин кожата може да загуби своята стегнатост. Повторното снабдяване с колаген с хранителни добавки може значително да попречи на този процес и дори може да помогне за възстановяване на опъването на кожата в случай на естествено появяващи се бръчки или стягане на корема след бременност.

  Това е причината; поради която съвременната индустрия за хранителни добавки има няколко вида колагенови продукти; но едно нещо е едно и също за всички тях: тъй като естествено колагенът се предлага само от животински източници; нито един от тях не отговаря на веганските или вегетарианските изисквания.

  Но това вече е минало!

  Разпознахме нуждата и коригирахме нашето портфолио! Създадохме такава формула; която уникално стои като мост между благотворното въздействие на колагена и веганския начин на живот.

  Основни характеристики:

       уникална формула
       активни съставки; подпомагащи производството на колаген
       100 подходящ за вегетарианци и вегани
       добавена хиалуронова киселина

  Vegan Collagen Support е продукт; който напълно освобождава всяка съставка; която произхожда от животински източници; тъй като не съдържа цял колагенов протеин; но съдържа уникалната матрица от всички внимателно подбрани агенти; които са идеалната комбинация за нашите тела да произвеждат това протеин с уникално страхотно въздействие върху здравето. С използването на нашия продукт можете да се уверите; че тялото ви получава желаната колагенова подкрепа от НАЙ-ДОБРИЯ източник; който може - от вас самите.


  Начин на прием:

  Приемайте по 1 капсула с първото и последното хранене с много вода!

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 31.08.2022 г. или до изчерпване на количествата